Hello ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tutaj możecie się podzielić postanowieniami noworocznymi. Jak sama nazwa mówi.A więc... Moim postanowieniem noworocznym jest bycie lepszym, milszym i bardziej ogarniętą osobą. A przy okazji... http://sketchtoy.com/67777572
W Nowym Roku obiecuję sobie, że zetnę włosy, ogarnę swój bałagan i wreszcie uporządkuje swoje życie, tak bym miał czas na wszystko <mam_pomysl>
Moje CraftApplowe* postanowienia w losowej kolejności: ogarnąć grudniowe zaległości - tak nawet ja takie mam; rozbudować na Survival'u moje posiadłości graniczące z innymi Graczami; przeprowadzić kilka "Eventów" nie polegających na rozrzucaniu przedmiotów na Spawn; bezproblemowo przeprowadzić zmianę Edycji na Survival'u; znaleźć rodzinę dla mojego Bobasa na Creative; przeprowadzić w miarę bezboleśnie zmianę Edycji na Creative; rozdać kilka UnBanów osobom, które na to zasługują - reszta niech szuka rozwiązania tutaj; sprawnie przeprowadzić zmianę Edycji na SkyBlock; podnieść ogólny poziom umiejętności wśród członków Ekipy i Administracji; ogarnę Paczkę Tekstur, bo używana przeze mnie przestała być aktualizowana na 1.8 ( czy kiedy tam doszedł granit :v ); Pająki. * - te poza CraftApplowe zgodnie z Naszym zwyczajem wykrzyczeliśmy wczoraj o północy PS lucklucky10 w pierwszych dwóch może Ci pomóc ten Poradnik dla Faceta ; )
Zabawny żart (nwm czy ten link sepcjalnie, ale sprawdź co wysłałeś) Ja polecam zapuścić długie włosy. Wystarczy tylko je myć i jak będą dostatecznie długie używać odżywki, a one sobie rosną i nie wydajesz pieniędzy na fryzjera Taka porada jak ktoś jest leniem (Jak ja! )