Moi kochani... niestety z wielu powodów nie ma mnie na serwerze. Głównym jest to, że aktualnie znajduje się w pracy nad Soliną. Moje piękne Bieszczady przywitały mnie jako aktualnie już zawodowego muzyka gram w restauracji o urzekającej nazwie Santa Barbara, która wygląda jak statek Pozdrawiam i do zobaczenia za około miesiąc może szybciej ;-) Z pięknego zalewu Solińskiego pozdrawia Kewin "shoga" [hr] Chciałbym pozdrowić GirlGamers Pat277 ThreeEyedMaster Nazilord24 MrAstar Marcinek7 Stolenlegancy I wszystkich, z którymi zawsze gadam i gram P.S. Przepraszam za ewentualne błędy w nickach ale piszez telefonu
Wakacje...wypoczywaj sobie w spokoju, zdążysz jeszcze pograć w Minecraft'a. Będziemy tutaj jak wrócisz. :shy: Fajnie, że udało Ci się znaleźć miejscówkę z pracą na dłużej. Co fajnego masz w swoim repertuarze ? A czego "żądają" goście ? [video=youtube]https://youtu.be/ICqX2HjvMGY[/video]
Three super utwór ;-) nawet go gram Co ludzie chcą? Stary dobry Polski Rock Ja gram głównie - Dżem - Perfect - Lady Pank - Elektryczne Gitary