MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

NyanAkye

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika NyanAkye, 19 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NyanAkye

NyanAkye Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam witam i o zdrowie pytam! xx
    Imię: Martyna

Dokładny nick w grze: NyanAkye

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na craftapple gram jak na razie tylko na skyblocku, ponieważ zawsze tylko ten tryb mi się podobał. W grze spędzam dużo czasu, wręcz całe dnie i noce, jednak wiem, że po wakacjach czas się zmieni i będę dostępna od 16 do 24.

Data urodzenia: 13.08.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram od około trzech lat, a zaczynałam od wersji 1.5

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W sumie to od bardzo niedawna :)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam karana.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Miałam chatmoda na serwerze, którego już nie ma. Był on bodajże na wersje 1.6 - nie pamiętam, ponieważ było to dawno. Jestem aktualnie adminem na serwerze, który dopiero powstaje więc rozumiem większość komend :)

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Hmm, jeśli mam być szczera to nic.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komendy /kick, która wyrzuca gracza z serwera oraz /mute, która wycisza gracza.
    Oczywiście pomocnik ma obowiązek dopilnować razem z moderatorem spokoju na czacie, pomagać graczom, tłumaczyć komendy, zgłaszać problemy, które zauważył na serwerze.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Powód prosty - po prostu chcę, aby graczom gra bardziej się podobała. Jestem pewna, że gdybym im pomagała gra byłaby dla nich łatwiejsza i przyjemniejsza :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy od rodzaju konfliktu, ale najpierw spróbuję dojść do tego "kto zaczął" i uspokoić osoby, które w owy konflikt się wdały. Jeżeli moje słowa nie pomogą oczywiście użyję komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Bardzo dobrze współpracuje mi się z innymi ludźmi, jestem bardzo towarzyska więc nie będzie problemu z integracją.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. No więc mam na imię Martyna i niedawno skończyłam 14 lat. Mieszkam w województwie Lubuskim, a dokładniej w Gorzowie Wielkopolskim. Interesuję się psychologią i ogólnie medycyną.
    Jak wcześniej wspomniałam jestem osobą bardzo pomocną oraz towarzyską, otwartą na nowe znajomości. Moim marzeniem jest wyjechanie do Ameryki, założenie tam rodziny i znalezienie wymarzonej pracy :)

Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak pisałam w poprzednich punktach - mogę być i jestem praktycznie cały czas. Mogę się też zjawić na zawołanie, nie ma żadnego problemu :)

Umotywowanie podania: Uważam, że naprawdę nadaję się na pomocnika lub nawet wyższą rangę. Znam komendy, nie tylko te przynależące do pomocnika. Regulamin również nie jest mi obcy.
    Krótko mówiąc.. po prostu chcę być dla graczy i im pomagać, bo wiem, że jestem do tego zdolna! :)

Reklama
  2. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Minusy:
    1. Konto założone dzisiaj, 1 post...
    2. Na SkyBlocku cię nigdy nie widziałam.
    3. Błędny tytuł podania
    4. Za dużo '':)'' Rozumiem, że chcesz wypaść jak najlepiej ale bez przesady.

Udzielaj się na forum, daj poznać się graczom i spróbuj ponownie za miesiąc. Powodzenia :)

3. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    NIE, nie widzę cię na forum(wczorajsze konto :_: ), na serwerze też nie za bardzo :I

4. XxCzarnyX

XxCzarnyX Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Minusy:
    -Konto wczorajsze
    -Nie widzę cię na skyblocku
    -Odrazu chciałaś mieć Pomocnika
    Plusy:
    Ocena końcowa

Jestem na duże! TA.. A! myślałaś że dam ci na Tak! Nie -.-
    Daje ci duże NIE!