MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Obrażenia od tnt na wyspie v2

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Franklin1906pl, 12 Lipiec 2016.

?

Czy chcesz żeby wybuchające tnt dawało obrażenia ale jednocześnie niszczyło bloki?

1. Tak

6 głos(ów)
    54,5%
  2. Nie

5 głos(ów)
    45,5%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Franklin1906pl

Franklin1906pl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, jak pewnie wszyscy wiedzą włączenie obrażeń od tnt na wyspie jest możliwe tylko jeśli to tnt będzie niszczyło bloki. Prawdopodobnie obsydian się nie będzie niszczył.

EDIT: Nie wiem czy wy dobrze zrozumieliście ale chodzi o to, że jeśli będą obrażenia od tnt na wyspie to MUSI być włączone niszczenie bloków przez wybuch tego tnt. Nie może być tak że obrażenia będą a niszczenie nie ale może by się administracji udało by zrobić tak, że da się zmienić w ustawieniach wyspy czy chcemy włączyć obrażenia + niszczenie czy nie. Powtarzam jakby co że musi być włączone niszczenie bloków przez wybuch i obrażenia. Inaczej się nie da.

Reklama
  2. Tymoo

Tymoo eooooo

Docenione treści:
    0
    Post średnio zrozumiały, ale chyba chodzi Ci o to, żeby dało się włączyć taka opcję że TNT zadaje obrażenia, ale nie niszczy bloków? W takim razie, popieram pomysł.

3. Paka

Paka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Mój głos jest na tak. Według mnie powinna być opcja włącz/wyłącz niszczenie bloków przez TNT. Chociaż z 2 strony mądry admin chroni nasze wyspy przed terrorystami :)

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Spokrewnione wątki.
    http://craftapple.pl/forum/thread-7085.html
    http://craftapple.pl/forum/thread-7099.html

Włączenie niszczenia terenu przez tnt mogłoby posłużyć do niszczenia wyspy sąsiada np. armatkami Tnt. Nie wiem czy da się zrobić tak by zniszczenia powstawały tylko na naszej wyspie, gdy odpalimy tnt. Jeśli tak to czemu nie? Więcej funkcji to dotarcie do większego grona graczy, ale... no i tu zataczamy koło i wracamy do pytania. Czy da się to rozwiązać technicznie tak, by wyspy naszych sąsiadów i nasze własne były bezpieczne.

Coś mi mówi, że bez wypowiedzi Craftapple.pl się nie obędzie.

5. DarthVaderlol

DarthVaderlol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo dobry pomysł :)

6. SsKacpersS

SsKacpersS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeśli dadzą radę zrobić zabezpieczenie, aby obejmowało to tylko daną wyspę to jestem jak najbardziej na tak

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie ma możliwości wprowadzenia tej zmiany w tej Edycji Skyblok'u. Będziemy monitorować możliwość wprowadzenia bezpiecznego dla wysp TNT.
    Proszę na chwilę obecną zapomnieć o TNT na SkyBlocku.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę