MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Odwołanie od bana

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika VmT, 23 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VmT

VmT Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nick z gry: VmT
    Data otrzymania bana: 23.12.2017
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Witam sytuacja wyglądała w ten sposób. Była godzina 01.00 może 5 po siedzieliśmy ze znajomymi na TeamSpeaku, o tej godzinie na serwerze survi było 14 osób w tym 5 osób z którymi grałem i siedziałem na teamspeaku po czym jedna osoba pisała czy poda ktoś ts'a więc podałem i jeśli podanie ts'a prywatnego 20 osobowego przy czym ts serwerowy nie działa jest karane banem to Ja nie mam pytań osoba która mnie zbanowała to [Mod] nowez.
    Dlaczego miałbyś dostać UB ? Twierdzę że ban był niesłuszny. gdyż nie była to reklama a czekanie 7 dni żeby zagrać na serwerze to jest pomyłka inni dostają kicka a nie bana ;) polecam zmienić moderatorów (oczywiście nie wszystkich).

A podkreślam teamspeak nie jest tematyką minecrafta.

Załączone pliki:

• sss.png
      sss.png
      Rozmiar pliku:
      248,8 KB
      Wyświetleń:
      12
    #1 VmT, 23 Grudzień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 23 Grudzień 2017
    Reklama
  2. VmT

VmT Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Przepraszam ale to jest dla mnie co najmniej zabawne.

Załączone pliki:

• sddasd.jpg
      sddasd.jpg
      Rozmiar pliku:
      642,2 KB
      Wyświetleń:
      11
  3. OldNightmare

OldNightmare Alone in the dark
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    197
    Oraz
    Rozumiem Cie przez to że serwerowy TeamSpeak3 nie działa to można bardzo łatwo właśnie bana dostać za to że komuś się podało swojego TS'a czy na którym się siedzi żeby z znajomymi pograć razem ale niestety regulamin to regulamin, a w momencie rejestracji na serwerze akceptujesz regulamin. Jak dla mnie to albo powinni naprawić tego TS'a najszybciej albo znaleźć "chwilowy" zastępczy inny żeby ludzie nie łamali regulaminu.
    Edit.
    Co do Moda Nowez, Ona jedynie wykonywała swój obowiązek więc nie jest niczemu wina że taka jest sytuacja albo że taki jest regulamin. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Pozdrawiam
    OldNightmare

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. VmT

VmT Użytkownik

Docenione treści:
    2
    O
    Rozumiem teraz pytanie dlaczego ja dostalem bana a drugi gracz który spamował dostał kicka 2x potem muta a ja za 1 wysłanie ip dostałem od razu bana ?

5. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Witaj!

Dokładnie to co napisał OldNighmare wyjaśniłam Ci na serwerze - wtedy napisałeś, że marnuję tylko Twój czas. Zarzucałeś, że popełniłam błąd, bo serwer TeamSpeak, który reklamowałeś nie jest o tematyce Minecraft - a to nie ma żadnego związku. Uznaliście też z kolegami, że powinnam ostrzec przed daniem bana - nie mam takiego obowiązku. W Twoim przypadku nie popełniłam żadnego błędu.

Co do Gracza rezok. Przyznaję, że nie wymierzyłam od razu słusznej kary. Miałam wątpliwości wynikające z tego, że IP które podawał to serwer podstawowy na TeamSpeaku. Ostatecznie Użytkownikowi została wymierzona kara w postaci bana na 21 dni, za umyślną reklamę.

Jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości - zapraszam na PW. Mam nadzieję, że tym razem nie uznasz, że marnuję Twój czas.

PS. Skoro sam uważasz, że Gracz rezok reklamował, to czemu nie zamazałeś IP w swoim screenie? To też jest reklama.
    PSS. Zły dział.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. VmT

VmT Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Powstrzymam się od komentarzu, lizanie dupy administracji przez moda to podstawa na minecrafcie żegnam.

• Burak Burak x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  7. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Gracz rezok także otrzymał bana, więc nie widzę żadnego problemu, a ty nadal go masz.

Ps.
    Nie zastosowałeś obowiązkowego wzoru, po za tym zły dział.

Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Nikt ci nie kazał pisać IP TS'a na chacie publicznym. Można było to zrobić na /msg.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
  9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Sprawa wyjaśniona.
    Ban pozostaje. Do zobaczenia w 2018 roku.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę