1.Nick z gry: kosa1999 2.Data otrzymania bana:18,11,2015r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X-ray 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:UB powinienem dostać z powodu nie posiadania X-ray'a kolega z Administracji chyba sie pomylił dawajac mi Bana prosze o pozytywne rozpatrzenie tej prośby o UB
Drogi graczu kosa1999 o to filmik jak idziesz oraz kopiesz w kierunku rud diamentów https://www.youtube.com/watch?v=txPN0XNSTdM&feature=youtu.be
Na filmiku widać oczywiście że zbieram Diamenty a jeżeli byście poszli troche na logike to widac ze przypadkowo znajduje diamenty po prostu fartem je znalazlem przy omijaniu lawy tez znalazłem... Dajcie ludzią normalnie funkcjonować z serwera. Prosze jeszcze raz o sprawdzenie dokładnie nagrania i stwierdzenia czy na pewno używałem x-ray'a. nie jestem z tych co nie potrafią na własna rękę znalezc minerałów. Dziekuje
Fart -> kopiesz w stronę rudy, bardzo fart wow. 0:47 - patrzysz się na diamenty, zaczynasz kopać w ich stronę #fart. 1:39 - patrzysz się w dół a potem nagle znajdujesz diamenty #bardziejfart.
a jak grasz na serwie i szukasz diaxow zeby sobie seta zrobic zeby umilic sobie gre to nie znajdujesz przypadkowo ? prosze nie uzywam x-ray'a to jest moje zdanie. I prosze o UB możecie mnie sprawdzać dzień w dzień i zobaczycie że ten ban Jest nie słuszny.