1.Nick z gry: Wiktoria2001 2.Data otrzymania bana: 05.08.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:wylogowanie się podczas walki i obraza pomocnika+ 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Powinnam dostać bana na 7 dni za wylogowanie się i dwa dnie dodatkowo za obrazę pomocnika . Więc dlaczego dostałam bana do 2 września ?
To wszystko nie trzyma się zasad... Administracja robi sobie co chcę, przedłuża kary.. Moim zdaniem, osoba która napisala post powinna dostać skrócenie czasu kary. Może administrację powinno się wysłać na szkolenie czy coś takiego?
MakkimPro, nie jesteś pierwszą osobą, która tak myśli... Jak poprzeglądałem stare prośby o unbana, doszedłem do takiego samego wniosku. Jak mniemam, dostanę teraz ostrzeżenia, ale i tak kończę z grą na CA przez właśnie takie zachowanie Ekipy i Administracji. Banują powołując się na regulamin, gracze odwołujący się do regulaminu w prośbach o ub nie otrzymują go, ani ban nie jest tez skracany.
Wylogowanie się podczas walki z innym graczem [7 dni bana] Wylogowałaś się podczas walki, a także obrażałaś członka ekipy. Kary za obydwa przewinienia zostały połączone w jedną całość. Ciesz się, że nie masz bana na wieczność.
||ThunderBuddys|| bardzo ładnie i jednoznacznie wyjaśnił sytuację. Mam nadzieję, że jeśli wczorajsze moje wytłumaczenie sytuacji nie rozjaśniło Ci sprawy to, że teraz jest już wszystko przejrzyste. Ban pozostaje.