Dzień dobry, Z racji, że Pan @Craftapple.pl zrzekł się ww. serwera oraz stanowiska, pragnę przekazać Wam, iż to ja przejęłam ten serwer. Już dziś Rekrutacja na nowych Pomocników. Wymagania: -Min. 14 lat, -Doświadczenie, -Aktywność, -Suboordynacja, -Sumienność, -TeamSpeak (lub inny komunikator). Dnia 08.04.2019r., Ekipa zostaje zwolniona ze swojej służby, gdyż to JA ustalam warunki. Zwolnieni zostaną: @Skyraf , @ShyPoudy , @SnowSGirlFun , @Kalaklol , @Laura05 i inni. Administracja pozostaje. Spawn zostanie [PRAWDOPODOBNIE] taki sam. Postaram się dodać nowe tryby, w tym: Build Battle/Kalambury, BedWars, SkyBlock, Hide And Seek, WaterBlock (prawdopodobnie), PaintBall, RP. Survival, Ocv, Vanilla i Vanilla + zostaje. Zostaną dodane nowe rangi takie jak: MiniYT, Youtuber, Budowniczy, Rekrut, Sponsor itp. Serwer przejdzie totalną zmianę - więcej graczy, aktywność, odświeżona Ekipa oraz serwery RolePlay, 4Fun. Forum zostanie odnowione, nowe tło, napisy. To wszystko się przejadło. Zostawiamy dramatyczną sytuację i przechodzimy nową Erę, lepszą Erę. Wasze propozycje postaramy wcielić życie. Piszcie pod tym postem, czy tryby Wam się podobają i rangi. Pozdrawiam, Właścicielka Crytal, Ps. Nie zapomnijcie o Podaniu, wybieramy ze względu na JAKOŚĆ, nie ILOŚĆ.
Niestety, Inifiniter ostatnimi czasy ostro baluje, nie opłaca rachunków, a więc zgodził się, żebym to ja przejęła jego rolę.. Uprawnienia dostanę 08.04.2019r., jak wróci z melanżu.