MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Opuszczenie serwera

Discussion in 'Ogłoszenia Graczy' started by MCKAWKA, 2 September 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Witam, tutaj legendarna MCKAWKA, Monia, Marry, jak tam wolicie, gdzieś to mam.
    Gdyby ktoś jeszcze nie był niedoinformowany, to od 2-3 tygodni głoszę wszem i obec iż odchodzę z serwera. Powodów jest kilka. Jedynym z nich jest szkoła. 3 klasa gimnazjum w moim przypadku to nie są już przelewki i jeśli rzeczywiście chce iść na inf to muszę się trochę bardziej postarać niż w 1-2 klasach.
    Kolejnym powodem jest niemiła atmosfera panująca na serwerze. W ostatnim okresie bardzo dużo ludzi jest niemiłych, więcej tutaj poznałam wrogów niżeli kolegów. Wcześniej mówiłam, że poznałam tutaj najlepszych ludzi na świecie - ale myliłam się do czasu. Jedynych dobrych ludzi poznaje się w świecie realnym, a osoba z którą do tej pory trzymam kontakt (powiedzmy) to Astar.
    Administracja też niczego sobie. Gdy dodałam filmik z lagami, zostałam zlinczowana i posądzona o antyreklamę serwera. Ludzie, macie trochę oleju w głowie do jasnej cholery? Nie sądzę. Poza tym nie zamierzam na ten temat dyskutować.
    Apropos filmiku z serwera gdyby ktoś rzeczywiście sie ciekawił - nie wiem czy wrzucę. Może kiedyś, jak będę miała więcej czasu lub dłuższe wolne nie wiem, coś wymyślę. Poświęcę może na to jeden wieczór bądź weekend i gdy uznam to za stosowne dodam i wrzucę link na forum.
    To z mojej strony tyle, żegnam.
    Werfen, MCKAWKA, czkawka, Monika, Marry, jak sobie chcecie.
    Bye, bye.

Reklama
  2. adiszalek@wp.pl

adiszalek@wp.pl Użytkownik

sądzę, że opuszczenie tego śmiesznego serwera to najlepsza decyzja jaką można podjąć :) Kochać wszystkich xD

3. wickedskinner

wickedskinner Brodacz

Werfen, oczywiście rozumiem to, że opuszczasz nas z powodu szkoły, życzę Ci zatem powodzenia, trzymam kciuki, żebyś dostała się tam gdzie chcesz, bo to najważniejsze :)

Przykro mi jednak, że przez te kilka miesięcy, które z nami byłaś, masz tak kiepskie zdanie. Zastanawiam się również, na czym może polegać "wrogość" na CA, przynajmniej taką personalnie odczuwaną, o jakiej jak mniemam mówisz (Bo przykład wrogości do samego CA widzimy wyżej). Niemiła atmosfera na serwerze? Cóż, owszem, jest parę takich osób, które wprowadzają zamęt, ale to raczej kwestia doboru towarzystwa, niż samego serwera. Jeśli szukasz kolegów na CA, to naprawdę nie trzeba długo szukać.
    Byłaś świadkiem rewolucji w ekipie, przez te wakacje wiele się zmieniło, pojawiły się nowe twarze, część drużyny się posypała. Też lubiłem, i nadal lubię Astara, niezależnie od przyczyn, z których musiał odejść.

Co do lagów... każdy wie, że lagi są, administracja również, tego przecież nikt nie ukrywa, trzeba się z tym pogodzić i tyle. Mieć nadzieję, że jak najprędzej zostaną naprawione błędy i tak dalej. Ale w związku z tym, oscentacyjna publikacja filmiku, z którego wniosek jest - jakby nie patrzeć - jeden: "Są lagi" jest trochę chyba na wyrost, i trudno się dziwić że ktoś to uznał, jeśli uznał to za antyreklamę.

Jeszcze raz życzę Ci, żebyś nie miała wrogów tyle co na CA, a poznawała miłe osoby, żeby Ci się powodziło i żebyś trzymała się ciepło.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Powiedzenia w nauce. Mam nadzieję, że uda Ci się dostać do wymarzonej szkoły średniej.
    Trzymaj się.

5. Ziomski

Ziomski Użytkownik

6. CSaar

CSaar Użytkownik

Papa kawka, nie zapomnie rozkmin z toba, nemezis, i sztywnym okolo 2am :) powodzonka w szkole.

7. Moderation

Moderation Użytkownik

Cześć :) wracaj szybko :)

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page