MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ostatnie wątki/postry - propozycja forum

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Crystal01, 27 Luty 2017.

1. Crystal01

Crystal01 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przychodzę z konkretną propozycją - nowy plugin na forum.
    Byłyby to ostatnie wątki/posty wyświetlane w tabelce np. zamiast informacji o facebooku.

Jaki byłby tego cel?

Wielu z was zakładam, że jest już przyzwyczajona jednak w dużej mierze nawigację po forum ułatwiłby taki mały dodatek. Po pierwsze nie kosztuje on wiele pamięci, wygląda schludnie i bardzo ułatwia nie tylko przeglądanie forum przez użytkowników, ale i również pracę administracji.
    Sprawi to, że ewentualne tematy, skargi, zażalenia doczekają się szybszej odpowiedzi.
    Wszyscy też będziemy nieco bardziej "na czasie" z tym co dzieje się na forum. Doda to też odrobinę życia w całą witrynę, na której jest wiele działów i po prostu byłoby to względnie łatwiejsze (bo nie ukrywajmy, że no ciężkie nie jest).

Jakby to wyglądało?

Narysowałem prostą tabelkę, która ma pomóc wam w zrozumieniu mojej propozycji. Oczywiście tabelka miałaby mieć styl graficzny dostosowany do forum.

OBRAZEK JEST W ZAŁĄCZNIKU

Dodam też, że zważywszy na to, że forum operuje na silniku MyBB znalezienie takiego dodatku to zaledwie kwestia chwili, a i on sam stylem dostosowałby się do wgranego szablonu graficznego

Załączone pliki:

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Taka propozycja już chyba była.
    Podobno ma być nowe forum za jakiś czas, to i wszystko będzie inaczej wyglądało, może i to będzie.
    Moim zdaniem takie coś nie jest potrzebne, już przy działach mamy informację o ostatnim poście.
    Btw, obrazek ma za duży rozmiar, zasłania boczny panel, regulamin coś o tym mówi.

3. Crystal01

Crystal01 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    U mnie wygląda to normalnie i niczego nie ucina. Wiadomo różne są jednak rozdzielczości dlatego kierując się zasadą ogółu usunę go, a potem dodam mniejszy.

Poleć tę stronę