Przychodzę z konkretną propozycją - nowy plugin na forum. Byłyby to ostatnie wątki/posty wyświetlane w tabelce np. zamiast informacji o facebooku. Jaki byłby tego cel? Wielu z was zakładam, że jest już przyzwyczajona jednak w dużej mierze nawigację po forum ułatwiłby taki mały dodatek. Po pierwsze nie kosztuje on wiele pamięci, wygląda schludnie i bardzo ułatwia nie tylko przeglądanie forum przez użytkowników, ale i również pracę administracji. Sprawi to, że ewentualne tematy, skargi, zażalenia doczekają się szybszej odpowiedzi. Wszyscy też będziemy nieco bardziej "na czasie" z tym co dzieje się na forum. Doda to też odrobinę życia w całą witrynę, na której jest wiele działów i po prostu byłoby to względnie łatwiejsze (bo nie ukrywajmy, że no ciężkie nie jest). Jakby to wyglądało? Narysowałem prostą tabelkę, która ma pomóc wam w zrozumieniu mojej propozycji. Oczywiście tabelka miałaby mieć styl graficzny dostosowany do forum. OBRAZEK JEST W ZAŁĄCZNIKU Dodam też, że zważywszy na to, że forum operuje na silniku MyBB znalezienie takiego dodatku to zaledwie kwestia chwili, a i on sam stylem dostosowałby się do wgranego szablonu graficznego
Taka propozycja już chyba była. Podobno ma być nowe forum za jakiś czas, to i wszystko będzie inaczej wyglądało, może i to będzie. Moim zdaniem takie coś nie jest potrzebne, już przy działach mamy informację o ostatnim poście. Btw, obrazek ma za duży rozmiar, zasłania boczny panel, regulamin coś o tym mówi.
U mnie wygląda to normalnie i niczego nie ucina. Wiadomo różne są jednak rozdzielczości dlatego kierując się zasadą ogółu usunę go, a potem dodam mniejszy.