Przyszło mi na myśl parę fajnych propozycji a więc o to one: 1. Wprowadzenie trybu Hardcore, już mówię o co chodzi dla graczy którzy nie wiedzą a więc tak: po zginięciu dostajemy bana na 1 dzień lub 3dni, ale tylko na trybie hardcore, czyli mozemy sobie wtedy iść na Survival lub odbanowac sie w SMSshopie, lub dokupić sobie więcej zyc. Były by tam gildie, oraz brak działek, wyłącznie cuboidy dla gildi (gildie można założyć poprzez np: zebranie itemów na gildie lub kupno przez AppleCoiny), Zwiększony nieco drop (oczywiście ze stona). Dodanie tzw. "stoniarek" które się craftuje w odpowiedni sposób np. z tłoków, cobla i redstona, i po scraftowaniu otrzymujemy 1 stoniarke, działa to na zasadzie odnawiania się stona po 1 czy tam 2 sekundach, działa również jako zabezpieczenia przed wejściem wroga do naszej gildi, czyli po prostu Hardcore, chyba kazdy wie o co chodzi 2. Wprowadzenie na serwer Survival jak i Hardcore (jeżeli takowy będzie) tagu czy tam perfixu przed nick gracza czyli np. [GILDIA] nickgracza, oraz żeby widniało to nad naszym skinem gdzie widać nick. 3. Dodanie na serwer Survival jak i Hardcore (j.w) czatu dla gildii czyli np. po wpisaniu ! wpisujemy text i jest on wyswietlany wyłącznie dla członków naszej gildii. 4. Kolejną propozycją jest dodanie statystyk na TABie na serwerze Survival jak i Hardcore (j.w) już tłumacze o co chodzi: gdy przytrzymamy TAB ukaże nam sie ramka w której bedzie widniał nasz nick, ilosc zabójstw oraz zginięć, oraz TOP10 Gildii, lub graczy, oraz liczba graczy, i adres serwera oraz ts3. Zeby sprawdzic kto jest na serwerze wystarczy wpisac /who więc zbędna jest lista graczy na TABie. 5. Przed Ostatnia propozycją jest wprowadzenie sklepu na trybie Hardocore (jezeli taki bedzie) gdzie za jakieś coiny, lub extra coiny możemy sobie zakupić diamentowy set (np 4/3) i jakis mieczyk 5/2. 6. Ostatnia propozycją jest wprowadzenie do SMSshopu, możliwości zakupienia TurboDropu, chyba kazdy wie o co chodzi, można go zakupić za jakąs tam sume, na okreslny czas np 20-30 min. Narazie to tyle, mysle ze zostanie coś z tych pomysłow wdrązone na CraftApple
Jestem na tak szczególnie z tym Hardcorem .. Z tymi gildiamy na survivalu też jestem za [Tag] Się Przyda !!!!
Świetne propozycje ;d hardcore jak najbardziej za ;d no i bardzo by się przydał tez czat klanowy albo żeby można było z kimś rozmawiać bez wpisywania /msg w osobnym oknie np.
Ja to bym jeszcze zaproponował dodanie do regulaminu mniej więcej tego: "Zabrania się wulgarnego jak i obrazliwego nazywania klanów. W przeciwnym razie klany będą usuwane bez zwrotu pieniędzy."
Nie wiem dlaczego, ale to co Ty napisałeś, jest bardzo podobne do innego serwera na którym gram, wszystkie prawidłowe punkty są właśnie na tamtym serwerze dodane. Ale jestem ZA
1. raczej nie będzie. 2. prefixy nie współpracują z czatem, przez nie nie widać rangi. 3. Plugin nie ma takiej opcji, a my nie mamy developera. 4. Jak wyżej. 5. patrz pkt. 1 6. Nie będzie.