MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

@pat277:

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 13 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jako że wątek został zamknięty pozwolę sobie założyć nowy i odpowiedzieć poszczególnym osobom.

@pat277:
    Zacznijmy od tego, że ja nic, co mogło Cię oczernić nie mówiłam. Rozmawiałam jedynie z osobami, które były atakowane przez BaduBaduBadu, a że rozsyłał on informacje, które w większości posiadałeś tylko Ty, byłeś pierwszym i jedynym oskarżonym. Prócz tego, że w większości tylko Ty posiadałeś informacje rozsyłane przez Badu miałeś motyw i złowrogie nastawienie do mnie i Phantoma.
    Wakacje i brak internetu... Tego może nie będę komentować.
    Mój degrad, a Twój to dwie różne sytuacje. Ja dostałam degrada, tylko dlatego, że odzyskałam kontakt z moim przyjacielem, wrogiem Ca, a Marcinek zamiast wyjaśnić to ze mną, porozmawiać wolał słuchać się innych i robić to co oni zechcą, iść na skróty. Ty dostałeś degrada za swoje zachowanie, nastawienie "do życia" i brak wykonywania obowiązków.

@MsKornel:
    Sprawa fikcyjna na pewno nie była, ale czy to pat wypisywał, czy ktoś inny to bez interwencji policji nigdy się w 100% nie dowiemy...
    A jeśli chodzi o Albercika, on z tą sprawą nie ma nic, a nic wspólnego, nawet nie pamiętał zbytnio kto to jest pat277.

@pat277:
    Relacje zostały zepsute przez twoje kłamstwa i twoją dwulicowość, więc nie masz co płakać.
    Albercik z tą sprawą nie ma nic, a nic wspólnego, nawet nie pamiętał zbytnio kim jesteś.
    A jeśli to nie Ty byłeś tym BaduBaduBadu, to nie, kto chce wierzyć to niech wierzy, ale oskarżeniami nie rzucaj, w szczególności, że nie masz żadnych argumentów.

@Gabi48:
    Jak pisałam wyżej.
    @MsKornel:
    Nie wiesz to nie mieszaj. Przejrzałam na oczy, dowiedziałam się calutkiej prawdy (jaka jest Administracja, Ekipa itd itd) dlatego moje patrzenie na CraftApple zupełnie się zmieniło. Albercik nie miał z tym nic, a nic wspólnego.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę