font=Arial] Paweł Nick w grze: pawellol2001 Dziennie przebywam w grze od 2 do ok. 5 godzin w zależności od tego ile czasu mogę poświęcić na grę. Gram praktycznie tylko na serwerze Survival Data urodzenia: 20.01.2001 Zacząłem grę praktycznie od razu po premierze. Był to chyba koniec roku 2011 lub początek 2012 roku dokładnie nie pamiętam. [/font] Na serwerze jestem od niedawna lecz myślę, że doświadczenie z innych serwerów szybko wprowadzi mnie we wszystkie zakamarki tego serwera. Nigdy nie byłem karany na serwerach gier lub forach. Największą zmianą jaką chciałbym wprowadzić na serwerze jest jego otwarcie dla większej społeczności osób, nie tylko przez reklamy na stronach internetowych, ale także polecanie go znajomym. Nie są mi znane wszystkie uprawnienia Pomocnika, lecz domyślam się, że pomoc innym to jego priorytet. Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ patrząc na społeczność serwera craftapple widzę, że wiele osób potrzebuję często pomocy w różnych sprawach nawet tych najprostszych. Chciałbym żeby ludzie widząc mnie na serwerze pytali o co tylko chcą bez wyjątku. Nawet jeśli sprawa dotyczy rzeczy zawartych w komendzie ./pomoc Każdy konflikt będę starał rozwiązywać bezstronnie, chyba że sytuacja będzie pokazywała ewidentną winę jednego z użytkowników serwera. Bardzo chętnie współpracuję z ludźmi, a podczas pomocy chciałbym mieć z nimi jak najlepszy kontakt, nie tylko przez czat, ale także poprzez ts czy skype. Jestem osobą, która bardzo lubi pomagać każdemu kto tej pomocy pragnie, czy potrzebuję. Jestem w stanie zapewnić takiej osobie jak najlepsze warunki do zrozumienia moich rad czy próśb poprzez rozmowę w takich programach jak ts czy skype. Jestem bardzo wytrwały więc moja pomoc jest bardzo dokładna i nie zostawię nikogo w niepewności. Mogę pomagać nie tylko w sprawach serwerowych, ale także w sprawach ogólnych takich jak zmiana textury czy inne tego typu rzeczy. Wszystko by zyskać zaufanie społeczności serwera craftapple. Najlepiej pomagam za dnia lecz w nocy także jestem gotowy do spełniania obowiązków. Chciałbym pozdrowić administrację serwera i przeprosić za mój bardzo dziwny nick, lecz gdy tworzyłem to konto byłem jeszcze młody i do mojej głowy nie przychodziły takie pomysły jak dziś. Bardzo dziękuję osobie, która przeczytała moje podanie za poświęcenie na to swojego drogocennego czasu
NIE 1.BRAK WZORU 2.Słaba aktywność 3.Nie widziałem cie anirazu na serwerze Podanie bedzię zamknięte. Zacznij pomagać udzielać się na forum (sensownie) Powodzenia za miesiąc nie wcześniej
Witaj pawellol2001! Jestem na NIE Ponieważ 1. Brak wzoru 2. Wszystko się zlewa 3. Brak pytań 4. Tak samo jak ziomuś wyżej nie widziałem Cię ani razu oraz nie widać Twojej pomocy 5. Jak piszę jakie są obowiązki Pomocnika to masz je wymienić a nie pisać o priorytecie Więc jak chcesz zostać Pomocnikiem to musisz zwiększyć aktywność na forun oraz serwerze, pomagaj innym i zapoznaj się z Bb code bo trochę Twoje podanie dziwnie wygląda :] I nie zapomnij że następne podanie możesz napisać za minimum miesiąc!! Serdecznie pozdrawiam Panstachu321
WITAJ PAWELIKO2001 JESTEM [size=large]NA NIE[/size] 1NIE WIDZIAŁEM CIĘ ANI RAZU NA SERWIE 2BRAK PYTAŃ 3MAŁO CZYTELNE częsciej udzielaj na forum i dowiedz że naprawde lubisz pomagać ŻYCZE POWODZENIA ZA MIESIĄC
Przykro mi, spróbuj za miesiąc. Co musisz zmienić ? 1. Trzymaj się wzoru- by było łatwiej wklej go również 2. Konkretnie odpowiadaj na pytania np. Kiedy zacząłeś grę u nas ( nie dawno - godzinę, trzy, dzień, ile ?) Podaj datę 3. Zapoznaj się z regulaminem 4. Zapoznaj się z obowiązkami pomocnika 5. Daj się poznać społeczności