MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pewne sprostowanie!

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 22 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Drodzy gracze i czytelnicy naszego forum,

Jak niektórzy zauważyli na pewien czas zrobiłem sobie przerwę od naszej społeczności zdarza się to często, powody to przeważnie nauka (hehe), albo czasowe znudzenia grą.
    Informuję, jednakże iż z okazji przerwy świątecznej jaka niedługo nastanie może znów wracam na kilka tam miesięcy.

Lecz nie o mnie tutaj mowa i nie o tym temacie...

Doszły mnie słuchy, że podczas mojej nieobecności kilka dzieci podszywało się pode mnie w grze (;-p), ale nie to jest najgorsze.
    Mianowicie gracz pat277 założył sobie serwer (oczywiście nie bronię mu tego), a co częścią każdego serwera jest ma on kilku tam graczy, ktoś właśnie na jego tym serwerze używa moich nicków, podpisuje się nimi nawet na forum tamtejszego serwera.
    Po rozmowie z graczem Hate_you jednym z adminów serwera pata, otrzymałem wiadomość, że najprawdopodobniej podszywa się pode mnie sam protek (protectionz) (czy ktoś może mi wytłumaczyć w jakim celu on to robi WTF?)
    ~ Przez te wszystkie incydenty, nie ukrywam, czuję się zżenowany (czysta żenada).

Jeśli można poprosić samego właściciela tamtejszej "społeczności", pata277 to prosiłbym o zablokowanie dla jakichkolwiek osób używanie moich pseudonimów. Bo jeśli ja zrobiłbym serwer i zapraszałbym znajomych z innego to nie pozwoliłbym na takie zabawy i pozwalanie innym ludziom podszywania się pod byle kogo, czy to; admina, czy nawet zwykłego innego gracza.

Czuję się urażony. [...] :--c

Ostatecznie informuję, że ostatnie "czatingi" i inne pisma, nie były z mojej strony pisane. Nie chcę już żadnych wojen, nie chcę też tutaj nikogo obrażać, lecz przyznam, że moja sympatia do ciebie pacie277 lekko zmalała.

Nie piszę tego z jakiegoś tam zmartwienia, kompleksu.
    Po prostu nie lubię kiedy ktoś obrabia mi du** za moimi plecami.

To tyle,
    dzięki wszystkim za przeczytanie,
    myślę, że to ugasi zainteresowanych tą sprawą ...i
    Pozdrawiam! :]​

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę