A więc witajcie witajcie a teraz do rzeczy. Na creativie od teraz przyjmuje zamówienia z pixelartami. Dla każdego mogę zbudować pixelart. Jeśli myślisz że ,,to tylko troll" lub ,,zniszczy mi działke -_-" to nie obawiajcie się bo... 1. Po co mam to robić? Dla mnie nie ma sensu niszczenia sobie reputacji. Tak dobrze słyszałeś, kiedyś może będę kandydować na pomocnika. 2. Dla mnie pixelarty to bóstwo <kocham><kocham> jeśli chcesz sam zobaczyć /p h RoyalSteve. No to jak wchodzisz w to? A więc powiem wam że w niektórych dniach mogę nie być . A więc co mogę wam zbudować?Epicface Red (z Angry Birds) Grzyb z Super Mario Iron Man Hamburger Stworek z Space Invaders Banan z Peanut Butter Jelly Time (yyy) Homer Simpson Coolface Jakaś maska Pixelowy duch Sonic Jake z Pora na Przygodę Pączek Hulk Flappy Bird Charmander Jak to wszystko wygląda to zobaczycie na moim /p h Nie martwcie się! Oferta sklepu będzie aktualizowana. Zamówienia składać można w 3 sposoby: -PW -Lejek na mojej działce -Pod tym postem W zamówieniach dawajcie nick z gry oraz jaki pixelart chcecie. No to pozdrawiam RoyalSteve============================================================= [01-14-2017] Nowe pixelarty Deadpool Emotikon Pokeball Ben Drowned [01-15-2017] Nowe pixelarty Pistolet Kaczuszka Diament Sztabka żelaza Sztabka złota Pac-Man [01-29-2017] Wyczyściłem działkę z pixelartami ponieważ mam inne plany na mojej działce.
Z miłą chęcią wpadnę zobaczyć Twoje prace ^^ Moje już na pewno widziałeś, znajdują się na działce tuż przy Spawn
Jeśli jest taka możliwość to skusiłabym się, abyś zbudował na jednej z moich działek Flappy Bird'a. Mój nick w grze to Jazminola. Jak będziesz miał wolną chwilkę to napisz do mnie, dodam Cię do działki i rozpoczniesz budowę.
Takie cudo zawitało na mojej działce. Dziękuję Ci Steve za czas poświęcony na budowę tego arcydzieła. Bardzo mi się podoba i pozostanie na swoim miejscu jeszcze długo.