Witam przyszła i pora na mnie.. Zaczyna się rok szkolny i pora wrócić do realnego świata. Dziękuję wszystkim za wspaniałe miesiące, które spędziłam na tym serwerze, a szczególnie osobą które zdążyłam poznać i polubić przez ten czas: -Kriss/xValkarx - może i nie mieliśmy najlepszego początku ale potem jak się lepiej poznaliśmy, mieliśmy wspólną wyspę na skyblocku (nadal ją mamy ) udało mi się zauważyć jaką jesteś fajną osobą , dla której warto było poświęcić te godziny robiąc fabryki itp. Dziękuję ci za to że zawsze byłeś przy mnie i mi pomagałeś <3 -_Zielony_-najlepszy pomocnik na serwerze. Fajnie było z tobą pogadać i popisać o pokemonach (wcale nie jestem dla ciebie za młoda, jak to kiedyś powiedziałeś hehe) -Pat- przyjacielu , cieszę się, że mogła cię poznać i razem walczyć w netherze jak sobie nie radziłeś ; D -JohnRambo - mój ulubiony sojusznik na PvP ;D -ciastko i arbuzik - zawsze kojarzyłam was razem więc i tu jesteście razem Mega miłe i pozytywne osoby, będę tęsknić ;/ -Natalaa2001- robisz super pixel arty i ładnie budujesz, nie zdążyłam ci tego powiedzieć.. Bardzo fajna osoba, super się z tobą grało i gadało. -Three- najlepszy vice-admin , za dobry w kalambury. -xSoniax- przebywanie w jej towarzystwie jest niebezpieczne fajnie było poznać chociaż jedną osobę na serwerze mieszkającą na Podkarpaciu i to tak blisko. -Makkim - mój drogi kolego. Dzięki za twoją pomoc, gdy tego potrzebowałam ... Wiem, że odeszłeś ale ty o mnie nie zapomniałeś w pożegnaniu więc i ja tego nie zrobie. -Blazi1999- ciesze się, że mogłam właśnie tobie pomóc. Jesteś bardzo wyjątkową osobą. -Wiktoria2001- z tobą się oczywiście nie żegnam ale i tak chce żebyś tu była, bo to z tobą przeżyłam najlepsze przygody na tym serwerze <3 -Tost- pomagaj krissowi na wyspie i nie rób bałaganu, bo już po tobie nie posprzątam xd -XxKorusxX-przepraszam, że zapomniałam :c Zawsze będę pamiętać naszą wspólną wyspę na skyblocku ;D i nasze Naczynie, Nie pacz na to! no nie pacz!, bycz i wgl ;D i tak mamy dalej kontakt na fb Na 100% o kimś jeszcze zapomniałam ale dziękuję wszystkim, których miałam okazje poznać lub im pomóc. Wraz z tą edycją serwera odchodzę i ja, może kiedyś wpadnę do zobaczenia! -