Tak jak w temacie - Po uja tu nadal siedzicie, skoro dobrze sobie zdajecie sprawe z tego (mam nadzieje), ze serwer nie ruszy? Macie zamiar tu siedziec do terminu, do ktorego witryna jest oplacona? serio tego nie rozumiem, z reszta tak samo nie rozumiem sensu pisania tego watku joergen
Jak ty tak do mnie, to się rozczarujesz. Od kiedy pamiętam, jestem facetem. I gdzie ty tu masz hipokryzję?
W tym, czym piszesz. Piszesz o pisaniu w karczmie i etc. Skoro wiemy ze ca juz nie powstanie. Nawet gdy xin ruszy swe 4 litery. A sam sie rozpisywales ostatnio Na karczmie z x osobam(i) Czyli Jedno mowisz, Drugie robisz Trzecie myslisz.
Co ja piszę o pisaniu na shoutbox, to raz. Co ma do tekstu o siedzeniu tutaj dla jaj pisanie z innymi ludźmi to dwa. Ten twój ostatni tekst to trzy. Że nie wspomnę o kompletnym niezwiązaniu wątku o tym, że serwer nie działa, z całą resztą. Gościu, nie dopowiadaj sobie rzeczy, których nie ma. A tak w ogóle o co chodzi z tym "i" w nawiasie? Edytuję w celu wrzucenia źródła tekstu, jakby ktoś był ciekawy