Nick osoby do pochwalenia: MrAstar (♠♣ViceAdministrator♣♠) Osoba chwaląca: Cybuś Powód pochwały:Z udzielanie się na forum, Za odwagę UJAWNIENIA SWEGO WIZERUNKU! Uważam,że ma dobry kontakt z większością graczy. a także uważam, że większość graczy go lubi i szanuje, i ogólnie jak dla mnie z tego co widzę na forum jest bardzo sympatyczną osobą Osoby które też tak uważają proszę o podpisy w tym poście
Hmm dzieki ale za odwage ujawnienia wizerunku? Inni też się ujawnili -,^ Może źle zrozumiałem czy coś? [hr] A jak mam być szczery, to zdziwiłem się że nikt mnie nie zhejtował za to co zrobiłem w wątku pokaż się xd
Ja również się pod tym podpisuje i dam krótki komentarz. MrAstar jest według mnie najlepszym ViceAdminem bardzo dobrze spełnia swoje obowiązki. Pozatym jest miły, uczciwy i do tego bardzo odważny, Wszystkim niesie pomoc, jest przez każdego lubiany. W sam raz nadaje się na ViceAdministratora. Inne servery mogą nam pozazdrościć, że mamy kogoś takiego jak On bo takich osób jest naprawde mało. MrAstar dziękujemy, że jesteś z nami :* MrAstar, te słowa były pisane prosto z serca
Dziękuję wam wszystkim To miło z waszej strony :d [hr] Dość... Hejty zostawcie dla siebie -_- Zamykam jeśli to ma być tyralnia