MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie _Monday_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MefixGTR, 31 Październik 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MefixGTR

MefixGTR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: _Monday_
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5 godzin dziennie.
    Ile masz lat: 24.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival.
    Jak długo grasz w minecraft: 2 lata.
    Jak długo grasz na serwerze craftapple: 4 miesiące powinny już być.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Niestety tak.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem swoją sieć i raz byłem Vice Administratorem na pewnej sieci, która już nie istnieje.
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód>
    Dlaczego ty: Pewnie dlatego, że obecnie jest tylko jeden CzatModerator, który w dodatku od dłuższego czasu nie jest spotykany na serwerze. Na czacie panuje totalny brak kultury, dzieci korzystają z tego, że nie ma żadnego vice administratora na serwerze (bo prawda jest taka, że tylko oni grają, a reszty prawie nie widać) i zaczynają się popisywać. Wyzywają wszystkich graczy, a gdy wejdzie vice administrator to niby nic się nie działo. Takie zachowanie graczy na pewno jest sporym minusem, bo jeśli na serwer wejdzie nowy gracz i zobaczy, że na czacie są tylko same wyzwiska i przekleństwa to od razu pomyśli, że tutaj nie ma administratorów i zniechęci się do grania na naszym serwerze. Jestem na serwerze codziennie i cały czas spotykam sytuacje, gdy dzieci się wyzywają i mało mogę zrobić, bo takie wstawianie screenów cały czas na forum jest dosyć uciążliwe... Byłem Moderatorem i znakomicie ogarniałem czat, więc nie będzie z tym problemu.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Pozwoliłem sobie skopiować ten podpunkt z poprzedniego podania, bo nic wielkiego w moim życiu się nie zmieniło.
    Na imię mam Mateusz, mam 24 lata. Jestem przeciętnym człowiekiem bez willi i super samochodu. Obecnie jeżdżę motorem Yamaha Mt 03, a także autem VW Golf IV. W przyszłości planuję sprzedać wspomniany motor i samochód i zakupić Mazdę RX-8, ale póki co nie jestem właścicielem stacji, więc nie będę miał jak napoić te 250 koni. ;D To tyle z mojego nudnego życia. W świecie wirtualnym jestem WebMasterem, potrafię tworzyć proste strony. Większe umiejętności posiadam w tworzeniu for, opartych o silniki MyBB, SMF, phpBB. Najbardziej bliskim mi silnikiem jest MyBB, więc w razie jakiś problemów z forum można śmiało poprosić mnie o pomóc. Miałem kilkadziesiąt swoich for, ale nigdzie nie było odpowiedniego ruchu na stronie więc je pozamykałem. Póki co nie planuję zakładać żadnego serwisu, bo nie mam żadnego pomysłu. Potrafię także edytować style MyBB według własnych potrzeb. Skoro jesteśmy przy świecie wirtualnym to mogę pochwalić się innymi umiejętnościami. Znakomicie znam AMxModX, miałem kilka swoich sieci counter-strike 1.6. Posiadam jeszcze kilka umiejętności takich jak:
    - Grafika
    - Tworzenie filmów
    - Pozycjonowanie stron
    Jeśli chodzi o Minecrafta, to z reguły jestem spokojnym człowiekiem, który buduje na swoich 40 kratkach. Myślę, że tyle już wystarczy, bo pewnie i tak większość osób tego nie przeczyta, a dla tych którzy przeczytali serdeczne gratulacje.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Owszem, jest ich bardzo dużo np.:
    Noteblocki w powietrzu
    Drzwi z 1.8 nie mają cuboida
    Płotek z 1.8 jest zbugowany, bo gdy na niego wejdziemy nasz ludek zostaje do niego przyklejony i sam skacze do góry.
    Kowadła nie działają.
    Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem regulamin.
    Gdzie jest regulamin: Regulamin znajduje się w dziale Regulaminy, w kategorii Ogłoszenia, nowości. - klik
    Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem podstronę ekipa.
    Gdzie jest podstrona ekipa: W dziale Rekrutacja i Ekipa. - klik
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: Jak sama nazwa mówi, CzatModerator - Czyli osoba, która będzie pilnowała, aby wiadomości na czacie nie były sprzeczne z Regulaminem. W skrócie - Pilnowanie porządku na czacie i odpowiadanie na pytania innych graczy.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Według mnie się nada jest ogarnięty a podanie mnie bardzo przekonuje ,na serwerze się wypowiada, ale Jest ten ban ale dostałeś drugą szanse, przyznał się że miał bana nie jak inni ,
    Na Tak

3. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
  4. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Juz raz degra dostales N_I_e

5. Albercik24

Albercik24 Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Nie ~!

6. __Anastasiaa__

__Anastasiaa__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie raz widzę jak wyzywasz inne osoby na czacie , kłócisz się czy przeklinasz omijając cenzurę. Podanie bezbłędne , ładne i estetyczne. Ale niestety jestem na NIE.

Pozdrawiam Anaa

7. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Reklama
  8. kshycho

kshycho Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem za co Mefix miał degrada, ale faktycznie, mało ludzi z ekipy ostatnio gra i bluzgają na czacie. Ja jestem na tak, bo na ten moment nie widzę innych osób, które by się nadawały.

9. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    kshycho, swego czasu było podejrzenie ze kolega się tępa i zabija.. niewiem czy to aby z tego powodu dostał ;)

10. Apcpc

Apcpc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie. Chaotyczna osobowość, i Twoje umijejętności sa niczym przy Twoim zachowaniu.

WG mnie Admin powinien zamknać ten dział a otrzymywać propozycje na CM od Vice i tylko i wyłącznie. było by na zasadzie "zaproszenia" kogoś do pomocy a nie łapanki z serwera kto chętny.
    Dwa ta osoba tez musiała by się zgodzić.

Same podania sa za przeproszeniem ówno warte. a pisać mozna w nich takie historie że uszy więdną :)

Tyle mojego

11. MefixGTR

MefixGTR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem o jakim zachowaniu mówisz, raz tylko przeklinałem, gdy wczoraj gracz "Dawid" i "Kacper11" wyzywali wszystkich graczy. Wybaczyłbym im to i dałbym /ignore, ale później zaczęły się "wjazdy na rodziców", a tego już im nie odpuszczę. ;)

12. Apcpc

Apcpc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To również dużo mówi o Tobie. Łatwo Ciebie sprowokować wiec z władza Cm nie pełnił byś tej funkcjii dobrze :)

13. MefixGTR

MefixGTR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Otóż nie masz racji, bo gdybym posiadał CM mógłbym takiego delikwenta wyrzucić. ;)

14. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Na nie.. Mam swoje powody których nie będę wymieniał publicznie.

15. KoxXd

KoxXd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nieeee..Tepałeś się do graczy m.in.do mnie na innym koncie i zabijałeś wielkie nie ciesz się że nie masz perma no obydwu kontach.

16. MefixGTR

MefixGTR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tepnąłem się tylko raz do nicka i go przypadkowo zabiłem (silka, miecz 5/2), więc nie wymyślaj. ;)

17. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę