Dokładny nick w grze: Mój dokładny nick w grze to _SaktoX_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić około 6 godzin każdego dnia. Ile masz lat: Aktualnie mam lat 19 ,za nie cały miesiąc będzie 20. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na SeaBlock, czasami wchodzę na Survival Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram około 3 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram około 6 miesięcy, grałem również na innym nicku.Jeżeli ktoś chce wiedzieć jaki to nick to mogę podać. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Niestety nie, jest to mój pierwszy serwer z którego jestem zadowolony i myślę , że długo na nim zostanę. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Aktualnie pomocnik ma tylko jedną komendę. /Kick nick [powód].Wyrzuca ona danego gracza z serwera np. za flood. Dlaczego Ty: Bardzo lubię pomagać, zawsze mam czas na grę ponieważ pracuję w domu , a na SeaBlock'u brakuje pomocników Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Szymon. Pochodzę z Radomia. Zajmuję się naprawą komputerów oraz laptopów , pracuje w domu i dlatego mam czas na grę.Mam poczucie humoru ,ale jeśli trzeba umiem zachować powagę.Nie mam zainteresowań więc mogę się skupić na serwerze.Jestem ambitny, pracowity i chętny do pomocy innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?rzedostawanie się koniem przez ściany, bicie przez szkło. Wymień kilku członków ekipy:Ekipa to tylko moderatorzy oraz pomocnicy. Moderatorzy ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| pat277 ------------------------------------------------------------ Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| Kajtym Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarnięcie czatu, zgłaszanie wszelkich do administracji, odpowiadać na pytania graczy oraz udzielać się na forum. Pozdrawiam Serdecznie. Ps. W załączniku dodałem ss jak gracze potrafią się zachowywać na SeaBlock.[attachment=434][attachment=433]
Będę na TAK jeśli podasz poprzedni nick. Pozdrawiam! -edit- Mam nadzieję, że się chłopak nie obrazi jeśli podam jego poprzedni nick - obsydian24. Jestem na TAK
NW' gracz jest w miare spoko znam jego wsxystkie wczesniejsze nicki nie zawsxe bylo ok ale mysle ze sie nada xd poxdrawiam pani blow
Kajtym ja cię obrażam chyba ty mnie! Jeżeli jakiś admin może to sprawdzić to bardzo proszę. Pozdrawiam