MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie a helpera

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika __diablo__, 13 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __diablo__

__diablo__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Mikołaj

Dokładny nick w grze:__diablo__

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Około 2 godziny dziennie

Data urodzenia:2003 1 21

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:eek:koło 6 lat temu i chyba wersja 1.7.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:eek:koło rok temu

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie nie byłem

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak pełniłem

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Raczej nic bo to jest bardziej ogranięty serwer

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:kick mute fly cc tempban.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo myślę że pomogę serwerowi:)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw się dowiem co się dokładnie stało i zaproszę tych graczy na ts3 i wynowajcie ukarze dobrą dla niego karą czyli gdzieś 1 godzina banu

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak posiadam i myślę że to nawet duże

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam 13 lat jestem chłopcem z czarnymi włosami, jestem silnie umienśniony bo chodzę na judo.Ważę 50 kilogramów.Spędzam dużo czasu przed telefonem oglądając filmiki na youtubie.

Określ swoją dyspozycyjność:Można mi zaufać staram być na czas można na mnie liczyć.

Umotywowanie podania:Myślę że moje podanie się przyjmie bo bardzo się starałem by się dostać myślę że administracja mnie widziała na serwerze bo się pokazywałem dużo :)[/color][/size]

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Obowiązki i komendy pomocnika nieznane.
    Serwer, na którym grasz również nieznany.
    Nick nieznany.
    Podanie byle jakie.

Na nie.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Brak Prefixu oraz błędny tytuł podania.

Nie znasz uprawnień Pomocnika.

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Doczytałam do komend więcej nie potrzebuje, doczytaj jakie komendy ma pomocnik.

Odrzucone.

Powodzenia za miesiąc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę