Dokładny nick w grze:Aidan Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Na tygodniu od 4 godzin do 6 godzi,a weekendy od 5 godzin do 7 godzin. Ile masz lat:Mam 17 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najwiecej czasu spedzam na survivalu,od czasu do czasu wchodze na creative Jak długo grasz w Minecraft:W minecrafta Gram 3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na mc.craftapple.pl gram około miesiąc. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie nigdy nie miałem tu bana, miałem tylko 4 kicki. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je)omocnik ma tylko jedną komende /kick nick powód Dlaczego Tylaczego ja? Myślę że jestem osoba ogarniętą, pracowitą, miłą i poradzę sobie w tej randze. Ostatnio także dużo pomagałem innym graczom na Surival'u Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mieszkam w Zabrzu. Gimbaza lvl 3. Mam dobre wyniki w nauce. Moje hobby to kostki rubika. Interesuję się sportem. Lubię pływać i grać w siatkówkę. Z zasady ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale jeśli już się komuś uda, to po nim ;p Gram w minecraft'a już 3 lata. Przygodę z tą grą zacząłem od jednego z większych serwerów. Potem serw upadł a ja dołączyłem do innej serwerowni. Po 2 latach miałem serdecznie dość kilku osób które pojawiły się, i od razu zajęły wysokie stanowiska o których nie miały zielonego pojęcia. Teraz gram tutaj, na serwerze CraftApple. Bardzo mi się u Was spodobało :3 Gracze, oraz świetna Administracja. Co nie zawsze się zdarza ;/ Od pewnego czasu kręcę odcinki z tego serwera. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie,do tej pory nie zauważyłem. Wymień kilku członków ekipy: ViceAdministracja [ViceAdministrator] MrAstar [ViceAdministrator] adsone [ViceAdministrator] Pearl ----------------------------------------------------------------------------------- Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| reconnect ||Pomocnik|| Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik:OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Jeżeli mnie nie przyjmiecie to nic Przcież do pomagania ranga jest nie potrzebna . Pozdrawiam Aidan
No to tak jestem na NIE ponieważ : - Nie udzielasz się na forum. - Grasz tylko miesiąc a tak na prawdę na czacie udzielasz się około 2 tygodnie. - Popełniłeś błąd w podaniu [Admin i Vice] to nie ekipa. - Trochę się podlizujesz - Podanie słabo rozbudowane. Zaczekaj może jeszcze miesiąc i wtedy będę na tak
Definitywnie na NIE! Gracz może i pomaga ale robi to w sposób bardzo nachalny i wszędzie musi wcisnąć swoje słowo. Ponad to jest mało ogarnięty i na pewno nie ma 17 lat a jeśli tyle ma to na pewno się na tyle nie zachowuje.
Hola Hola nie tak prędko. Napisałeś: "Moje hobby to kostki rubika. Interesuję się sportem. Lubię pływać i grać w siatkówkę. Z zasady ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale jeśli już się komuś uda, to po nim ;p Gram w minecraft'a już 3 lata. Przygodę z tą grą zacząłem od jednego z większych serwerów. Potem serw upadł a ja dołączyłem do innej serwerowni. Po 2 latach miałem serdecznie dość kilku osób które pojawiły się, i od razu zajęły wysokie stanowiska o których nie miały zielonego pojęcia. Teraz gram tutaj, na serwerze CraftApple. Bardzo mi się u Was spodobało :3 Gracze, oraz świetna Administracja. Co nie zawsze się zdarza ;/" W podaniu gracza Ediksoo (multikonto Realmadryt07, ciekawe) jest napisane: "Moje hobby to kostki rubika. Z zasady ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale jeśli już się komuś uda, to po nim ;p Gram w minecraft'a już 1 rok.Przygodę z tą grą zacząłem od jednego z większych serwerów. Potem serw upadł a ja dołączyłem do innej serwerowni. Po paru miesiącach miałem serdecznie dość kilku osób które pojawiły się, i od razu zajęły wysokie stanowiska o których nie miały zielonego pojęcia. Teraz gram tutaj, na serwerze CraftApple. Bardzo mi się u Was spodobało :3 Gracze, oraz świetna Administracja. Co nie zawsze sie zdarza ;/" Kogo próbujesz oszukać? Mnie? Administrację? Serwer? Trafiła kosa na kamien. Busted.
Jestem na NIE!! Robiłem ostatnio optymalizacje kompa i znalazłem kilka ciekawych ss jeżeli ty to Realmadryt07 to jestem na definitywne NIE!!
Jestem na NIE 1)Zarejestrowałeś się na forum 20 lutego. 2)Błędy ortograficzne w podaniu. 3)ViceAdmini to nie EKIPA.
Zauważyłem, iż czasem się podlizujesz a może nawet nie podlizujesz a za bardzo chcesz się wypowiadać na serwie (chodzi mi o pomoc (to jest trochę przesadne))!