Dokładny nick w grze: Apaxiw0w Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 3h do 9 Ile masz lat: Mam 15 lat za niedługo 16 :3 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwiecej czasu spędzam na survivalu ale dużo gram na creative. Jak długo grasz w Minecraft: Od 1.5.2 beta chyba albo troche wczesniej nie jestem pewien Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: eee mozna powiedziec że 7 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem nigdy i nie będę xD Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak byłem raz adminem ale bardzo krótko server sie rozpadl Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam mozna powiedziec ze kazdy zna /kick nick powod np /kick Apaxiw0w Ogarnij Się! Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty i dawno nie byłem w ekipie Lubie pomagać ludziom i myślę że się nadam Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Jan mam 15 Lat Mieszkam w Katowicach interesuję się Informatyką lubię piłkę nożną Jestem czasami gburem jak mam zły dzien xd, w mc Lubie parkoury oraz PvP zajmuje sie troche redstone ale mało, czasami gram w cs'a Lubie koty PS: poszedłem do koleżanki to polubiłem duze psy Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam znam Latajace Bloki muzyczne jak staniesz na bloku muzycznym na shifcie i walniesz w niego to sie zrobi wszedzie szklo na chwile przechodzenie koniem itp itp Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod): wymiatacz23 Phantom_Screw ThreeEyedMaster reconnect pat227 , Pomocnicy: DejVoo RaddiPL Nazilord24 krzyss06 Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarnąć czat pomagac nowym graczom Zgłąszać bugi/błędy do Vice albo infiego itp itp Koniec ^^
Plusy - Długo grasz na serwerze - Wiek - Długo spędzasz czasu na serwerze - Byłeś Adminem Minusy - Orto - Podanie zakrótkie - Napisałeś : Nieee i nigdy nie będe, czy miałeś bana wystarczyło napisać nie - Podanie Ubogie - Po co te XD? - Mogłeś staranniej wymienić członków ekipy na N-I-E
xD @thereverend_ nie wymądrzaj się Panie "zakrótkie" I co że napisał Nieee i nigdy nie będę miał prawo -,- Podanie UBOGIE ? przynajmniej lepsze od twojej wybitnej ORTOGRAFII Po co te XD ? może ma dobry humor i co ci do tego ? Mogłeś staranniej wymienić członków ekipy .... na prawdę -,- jakbyś umiał czytać to podpunkt jest napisany tak : Wymień KILKU członków ekipy: coś nie halo z tą oceną ... Jak napiszesz ,nie wymondrzaj się zaeany 11 latku" to pokażesz swoje piękne oblicze
Mimo że widać Cię na serwerze a wiek jest odpowiedni jestem na NIE. Podanie mnie nie urzekło i ani razu nie widziałam abyś pomagał.
Czytałem w innych podaniach ze trzeba poczekać miesiac . A tobie jeszcze ten okres od ostatniego podania chyba nie minal To szkło to nie jest Bug ...
Jestem na małe tak, ale dlaczego na małe a nie duże ?? Nie zbyt pomagasz i masz takie małe "nastroje" i wtedy zdaża Ci się przeklinać. Na creativie nigdy cię nie widziałam. Ps: Stawiaj KROPKI i piszesz wielką literą w środku zdania np Lubię. Pozdrawiam
thereverend_ i MsKornel, Ogarnijcie się! Co do podania, jestem na NIE. ----- Poprawka [*****] Pat277 a nie Pat227
Po 1 POMAGAM DUZO WY NIE GRACIE 14H TAK JAK JA A PAJDA JA CIE PRAWIE NA SERWERZE NIE WIDZE A PO 2 MARYCHA MINEŁO ROWNO MIES [hr] Ja nie pomagam hahah XD
Wiele można powiedzieć o Apaxiw0w (musiałem skopiować nick, nigdy nie mam pewności jak go napisać, jestem uzależniony od TAB ) ale nie to, że nie bywa na serwerze i nie pomaga ludziom na czacie. Poza tym ma od dawna SVip, a to jest zawsze jakaś oznaka przywiązania do serwera. Gdyby to zależało tylko i wyłącznie ode mnie to dałbym Ci szanse pełnienia funkcji Pomocnika. tl;dr Jestem na TAK Tak dokładnie to samo napisałem ostatnio. I nadal wspaniale kontruje to te nieprawdziwe argumenty "na NIE". A ja nadal w pełni się z tym zgadzam.
Co do podania to brak interpunkcji i krótkie. Na serwerze widzę Cię często, ale nie pomagasz... Jestem na NIE.