MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie BobV2

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Bobv2, 2 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bobv2

Bobv2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Konrad

Dokładny nick w grze: BobV2

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Nie posiadam ulubionego serwera, na wszystkich spędzam miło czas, ok 2-5h dziennie

Data urodzenia: 31/03/2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Było to około roku 2013, nie pamiętam wersji gdyż grałem z dużymi przerwami.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Połowa października, grałem na kilku kontach, jest to moje nowe konto. Jest ono zarejestrowane na nowym kompie wiec pozostale konta sa przypisane do innego ip ;v

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym ogarnąć w dużej mierze niedojrzałych graczy, nie chce nikogo osądzać po wieku gdyż to tylko liczby. Nie raz widziałem 10-13 latka który był naprawdę ogarnięty, nie wyzywał oraz umiał poprawną Polszczyznę.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Uprawnienia: /Kick nick, /Mute nick (czas)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Pierwsze wrażenie po wejściu na serwer było ciekawe, wszystko zapowiadało się fajnie i nagle, kilka graczy zaczęło rzucać wulgami na lewo prawo.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Zależy o jakie konflikty chodzi, jeżeli zobaczę graczy którzy wyzywają się na wzajem nie będę wnioskował kto zaczął, oboje zasługują na mute. Jeżeli zaś pewny gracz zacznie prowokować wyciągnie też konsekwencje, musimy pamiętać o tym że muszę to widzieć, nie można karać bez podstaw. Jeżeli jakikolwiek gracz będzie pisał wulgi dostanie kicka jako ostrzeżenie, jeżeli to nie zadziała będzie trzeba podjąć inne kroki :/

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Owszem, często gram w inne tytuły w drużynie i nie mam z tym problemu. Lubię towarzystwo oraz uwielbiam współpracować.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Konrad, od 11 lat zamieszkuję w Norwegii. Jestem fascynatem gier komputerowych oraz fanem Fallouta. W czasie wolnym spędzam czas w terenie (Enduro) oraz komputerem. Jazdą na enduro zainteresowałem się w wieku 8lat gdy to mój ojciec kupił kuzynowi KTM EXC 125. Rok pózniej dostałem ktm sx 50 który należał do tak zwanych ''crossow'' wiec uczęszczałem na tor. Teraz jestem właścicielem Ktm exc 125. W terenie jak i domu jestem optymistą lecz zdarza mi się być pesymistą :)

Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze jestem gotów do pomocy, jestem osobą spędzającą dużo czasu w grze jak i poza, gracz potrzebujący moją pomoc może zawsze zgłosić się na forum o pomoc :)

Umotywowanie podania: Uważam że taka osoba jak ja przydałaby się do ogarnięcia chatu, nie będę tu więcej bajerował.

PS: Zapewne praktycznie nikt mnie nie kojarzy, dlaczego?: Nie udzielam się zbytnio na chacie, jedynie jeżeli ktoś potrzebuje pomocy. Konto na forum zostało założone dziś z powodu gdyż jest to nowe konto na serwerze. :)

Reklama
  2. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podaj nazwy tych kont. Jak nie masz nic do ukrycia i na nich nie naginałeś regulaminu, to je wypisz.

3. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Brak aktywności na forum. Polecam aby podanie nie było jedynym postem.
    Uprawnienia są a obowiązki gdzie się zgubiły ?
    "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: " W tym podpunkcie wykazałeś nieznajomość regulaminu.
    " Zapewne praktycznie nikt mnie nie kojarzy" - Kolejny gwóźdź do grobu :/
    Grasz od połowy października czyli tylko dwa tygodnie, ludzie ciebie nie znają. Zacznij być aktywny na serwerze, zacznij się wyróżniać z tłumu etc. etc.
    Edit :mad:Polaczekk Na SB też nie

4. |xXKorusXx|

|xXKorusXx| Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie widzę cię na serwerze. Z aktywnością na forum też nie ma fajerwerków. Jestem na Nie.

Try again later ;O

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Nigdy Cię nie widziałem na CV, a jest tu napisane przez Cb "Nie posiadam ulubionego serwera, na wszystkich spędzam miło czas, ok 2-5h dziennie"

Nope.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Witaj na CraftApple

Naprawdę ?! Zacząłeś grać w połowie października, czyli nieco ponad dwa tygodnie temu, i już masz wiele kont, z których nie korzystasz ? o_O

W tej chwili nie masz szans na dostanie się do Ekipy.
    Nikt Cie nie zna. Nie wie na co Cie stać. Jaki jesteś na co dzień.

Pograj na CraftApple jeszcze z miesiąc, daj się poznać Graczom. Pokaż, że zależy Ci na tym, aby nieść pomoc.

I jeśli po tym miesiącu będziesz nadal chciał dołączyć do Ekipy to napisz Podanie wg tego wzoru w tym dziale Rekrutacja na Pomocnika.

Do zobaczenia na serwerze.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę