Imię: Michał Dokładny nick w grze: Shopy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Koło 5-6 godzin, najchętniej przebywam na survivalu. Data urodzenia: 04.01.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010r (nie pamiętam wersji) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jakoś miesiąc temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak na *********** miałem Administratora, oraz miałem Swój server (50-60 osób zazwyczaj grało) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Kulturę graczy i ich problemy. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Żeby pomagać graczą, polepszyć komfort grania. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Próbuje jakoś się dogadać, jeśli to nie pomaga ostrzegam a ostatecznie banuje, zależy od sytuacji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, myśle że ocenił bym ją na 8,6/10 Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem koleżeński, łatwo nawiązuje kontakty, lubie pomagać ludziom, jestem pozytywnie nastawiony do świata, interesuje się grami komputerowymi oraz sportem. Określ swoją dyspozycyjność: 6-7 dni w tygodniu po 5-6 godzin. Umotywowanie podania: Jestem bardzo koleżeński i łatwo nawiązuje kontakty, co wiąże się z tym że gracze mnie lubią oraz chętnie proszą o pomoc. Poza tym znam się na tym. Z góry dziękuje i pozdrawiam /Shopy Ukryto nazwy serwerów. - Three
Napisanie nazwy serwera już cie dyskwalifikuje. Nie czytałeś podań innych graczy? :Y pomagać graczom a nie Nie napisałeś jakie ma uprawnienia, Od kiedy pomocnik ma opcje banowania?
Jestem na Nie, ponieważ: -> Rzadko widuję Cię na serwerze, -> Nie widzę, abyś pomagał graczom na serwerze jak i na forum Craftapple.pl -> Krótki staż na serwerze, -> Podanie trochę nie czytelne dlatego, że wszystko jest nawalone i nie widać gdzie jest pytanie, a gdzie odpowiedź, -> Napisałeś nazwę serwera, a tu za reklamę jest ban, Ukryto nazwę serwerów - Three
Ja nie wiem kto Ci dał tam Administratora, ale popełnił duży błąd... Ja Ciebie w ogóle nie widzę na serwerze Jestem na NIE