●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Nick:Szutekkk ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Ile masz lat:15 ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Ile możesz spędzić czasu na serwerze TeamSpeak:Na serwerze TeamSpeak dziennie moge spędzać od 3-10h. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Czy gracz na serwerach minecraft:Tak ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Jak długo już u nas jesteś:Jestem już tutaj prawie 2 miesiące. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, nie miałem nigdu tutaj bana. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem podobną funkcje na serwerach Ts3. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Czy znasz BBCODE, opcje administrowania TeamSpeak3: Tak bardzo dobrze znam opcje administracji na Ts3. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Dlaczego Ty:Dlaczego ja ? Lubię gdy jest pożądek, wydaje mi się, że jestem osobą odpowiedzialną. Lubię pomagać osobą, które tego potrzebują. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Michał, pochodzę z wielkopolski z małego miasteczka. Lubię sport, ale coraz częsciej przesiaduje na komputerze. Lubie wyzwania. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Wymień administrację serwera TeamSpeak: -adsone-Administrator Ts3 itp. ●——————ஜ۩۞۩ஜ——————● Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Spełniał bym następujące obowiązki: -Pomagał bym rangą wyżej w utrzymaniu pożadku na ts3. -Byłbym pomocny graczą.
Podanie zostaje odrzucone z powodu stylistyki, braku konkretnych wypowiedzi, zero znajomości podstawowych obowiązków. Jak piszę w tezie, po podaniu widać, iż zostało zrobione na szybko aby dostać gdzieś "admina". Zamykam temat.