Dokładny Nick w grze:CiastoMistrz Ile czasu dzienie przebywasz w grze,oraz na jakich serwerach najchętniejrzebywam 2 godz.najczściej gram na open creative beta Data urodzenia:5.12.2008 przybliżona data zaczecia gry w minecraft i wersja:1.01.2016 wersia 1.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftappled 8.01.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na CraftApple:Nigdy Czy posiadasz range PREMIUM na CraftApple:Nie Co chciałbyś/aś zmienić na CraftApple:Nic wszystko jest Dobrze ale dodał bym Murder Mystery Jakie Uprawnienia i obowiązki ma Pomocnikomaganie Dlaczego Chciałbyś zostać pomocnikiem:bo chcem wzbogacić server W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:bede sie porozumiewał z ludzmi Czy posiadasz umiejetnosc wpułpracy z ludzmi:Tak Opisz swoją osobę:Umiem ortograficznie pisać.Jestem młody.Nie jestem pełnoletni.ekscytuje się minecraftem.Zawsze Chciałem mieć minecrafta premium. Co najbardziej podoba ci się w grze minecraft:że tak szybko się rozwija. Określ swoją dyspozycyjność:Nie wiem co to jest. Umotywowanie podania:Jeszcze nie mam żadnej rangi na żadnym serwerze.
Witaj + Aktualnie nie widzę - Dołączyłeś dzisiaj na forum Nie widziałem żebyś pomagał Podanie pisane na kolanie Brakuje kilku punktów ze wzoru podania To nie są rozbudowane zdania Można sprawdzić na internecie co to znaczy Słabe umotywowanie Krótko mówiąc NIE
Podanie nie estetyczne, słaba interpunkcja. Na forum przybyłes dopiero dzisiaj. Nie pomagasz. Podanie słabe i to strasznie i dotego bardzo krótkie. O kolejnych minusach się nie wypowiadam poprostu jestem na nie.
Tak jak wspominano wyżej: Jesteś za młody, podanie nie jest estetyczne, nie znasz Usprawnień i Obowiązków Pomocnika, ortografia leży i kwiczy, krótko grasz w MC, wyczuwam kłamstwo z rozpoczęciem gry nana CA. Jestem na DUUUUŻE NIE.
+ Żadne - Nie wiesz co to dyzpozycyjność Podanie nie zgodne ze wzorem Wiek Dołączyłeś wczoraj Błędy ort. Błędy jęz. Nie Pomagasz Nie widuję cię na serwerze no chyba tam 3 razy tylko cię widziałem (Nie wiem może się pomylę) Ale 1.10 chyba nie wtedy wyszło podanie jest za krótkie umotywowanie słabe kłamiesz nie znasz uprawień pomocnika chyba ty jako jedyny ze wszystkich piszący na pomocnika masz najwięcej minusów Ogółem: Nein Nie No değil не 아니 pas 不 nav נישט δεν ikke ня dili
1.Napisałeś że zacząłeś grać od 1.01.2016r na wersii 1.10 to jest najzwyklejsze kłamstwo ponieważ wersja 1.10 wyszła dopiero 8 czerwca 2016r. 2.Nie jesteś aktywny na forum. 3.Nie znasz uprawnień i obowiązków pomocnika. 4.Podanie jest za krótkie. 5.Występują liczne błędy językowe. 6.Zwykłe porozumiewanie się z graczami nie rozwiąże konfliktu. 7.Brak rozbudowanych zdań. 8.Jak wspomnieli już inni nie wiesz co to jest dyspozycyjność. 9.Twoje umotywowanie podania nie jest przekonujące. 10: - Kolejne Kłamstwo. Jestem na bardzo duuuuuże NIE!
Plusy: -Nie ma moim zdaniem w twoim podaniu plusów... Minusy: -Interpunkcja słaba. -Ortografia słaba. -Dołączyłeś do forum dopiero dziś. -Nie zapoznałeś się dobrze ze wzorem. -Jesteś za młody na pomocnika. -Ani razu nie widziałem Cię na serwerze. -Podanie nie estetyczne. -Wiele kłamstw. -Kolejne kłamstwo. Głos jest jasny. NIE!
Wiadomo dla wszystkich, że te podanie zostanie odrzucone, więc po co piszecie praktycznie to samo nie dopisując niczego od siebie? Wesołych Świąt
W dzień Bożego Narodzenia, Niech się spełnią Twe marzenia. Niech nie zabraknie cukierków z choinki, W wina i wódki byś miał pełne skrzynki. Niech zapach piernika i pysznego żurku, Unosi się wonią na Twoim podwórku. W Sylwestra wypij lampkę szampana Za moje zdrowie i baw się do rana! Na nie ! Wesołych Świąt