MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Crytal

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 28 Czerwiec 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Imię: Agata

Dokładny nick w grze: Crytal

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ile godzin - na to nie mogłabym odpowiedzieć konkretnie, ponieważ różnie się zdarza. Codziennie bywam, czasem może wypaść ten dzień/dwa bez Craftapple, ale to bardzo rzadko się zdarza. Zawsze się zdarza 2h dziennie minimum, maksymalnie raczej kończę grę przed północą, bo w końcu trzeba się wyspać. Co do serwerów, na których najchętniej przebywam - jest to Survival, potem Ocv. Uwielbiam grać na survivalu, kręci mnie w nim to, że trzeba się natrudzić, aby coś zdobyć. Wtedy jest to o wiele fajniejsze, niż np. itemy podane na tacy.

Data urodzenia: 09.09.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft zaczęłam grać w roku 2013, wersja bodajże 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwerze CraftApple zaczęłam grać w roku
    2014.

Czy kiedykolwiek byłaś karana na Serwerze gry lub Forum: Owszem, byłam. Było, mineło. Rozumiem, że dla niektórych zostanie to w pamięci, lecz się zmieniłam diametralnie. Mam nadzieję, że nie tylko ja to zauważyłam. Dla niektórych mogę się kojarzyć źle, dla niektórych dobrze. Większość z Was mi wybaczyła, z czego jestem bardzo uradowana. Od czasu mojego UB na koncie Crytal nie było żadnego ostrzeżenia, nawet słownego, żadnego kicka, żadnego tempmute. Ani bana oczywiście. Cieszę się z mojej zmiany niezmiernie. Jestem pewna na nieskończoność%, że to się nigdy nie powtórzy.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Owszem, posiadam rangę na CraftApple - na 100dni.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak, składałam.

Co chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Hmm, gdybym posiadała X możliwości na CraftApple, zmieniłabym na pewno jedną rzecz. Respienie się na oceanie komendą /land wild. Zawsze, gdy się teleportuję komendą /land wild - ląduje na morzu. Może nie jest to jakieś ogromne, ale na pewno ciekawie by było spróbować zmienić ilość renderowania się innych biomów, niżeli biom Ocean.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Podstawowym obowiązkiem Pomocnika jest pomoc moderatorom na chacie, aby był spokój, żeby nikt się nie kłócić, pomaganie im, żeby mogli również odpocząć, a nie, że cały ciężar jest obarczony tylko na nich. Drugim obowiązkiem jest zgłaszanie wszystkie usterki/bugi na CraftApple VAdministratorowi, bądź Administratorowi, zwykli Gracze powinni robić to na support CraftApple. Trzecim z kolei obowiązkiem jest pomaganie Graczom w ich problemach, pytaniach, które zadają. Pomocnik powinien znać odpowiedzi na wszystkie pytania, czasem zdarzy się nie wiedzieć, lecz warto szybko przeszukać internet i od razu odpowiedzieć niepewnemu Graczowi na jego problem/pytanie. Kolejną czynnością, jaką powinien robić Pomocnik to oczywiście branie udziału w życiu serwera - wypowiadanie się na Forum, pod różnymi propozycjami, podaniami i tym podobne. Nie tylko na Forum, ale również w grze, jest to oczywiste.

Komendy, są to jedne z najbardziej łatwych do ogarnięcia komend:

/kick nick [Powód] - np. Netykieta/flood.
    /tempmute nick czas [powód] - W miejscu czas wpisujemy: [Xmo/Xd/Xh/Xm/Xs], jednostki te oznaczają - mo (miesiące), d (dni), h (godziny), m (minuty) oraz s (sekundy). W miejsce powodu wpisujemy sensowne powody, np. - reklama, netykieta [podczas, gdy wykopie się go z serwera komendą /kick dwa razy - za trzecim razem jest tempmute do maksymalnie pięciu godzin.]
    /unmute nick - odcisza Gracza.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami na spokojnie, oczywiście na /msg. Zaproponuję komendę /ignore. Gdy się jednak nie posłuchają i zaczną np. wyzywać, przeklinać dostosuję komendy, których użyję do taryfikatora kar.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam ową umiejętność, jestem byłą harcerką, więc wiem co to współpraca, wspólny wysiłek, porozumienie.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Agata, mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim, aczkolwiek pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. W wolnym czasie siedzę na komputerze i gram na laptopie [teraz tylko minecraft]. Również wychodzę z domu, co dzieje się coraz częściej. Ale i tak głównie siedzę przy moim laptopie. Po wakacjach idę do klasy pierwszej liceum. Będę chodziła na kółko dziennikarskie oraz z języka angielskiego. Uwielbiam rysować. Rysowanie jest bardzo fajną rzeczą manualną, rozwija mi się dzięki temu kreatywność. Lubię również sobie pośpiewać, sprawia mi radość ta czynność, równie dobrze jak rysowanie, które wymieniłam wcześniej. Bardzo lubię podczas lata siedzieć w wodzie, jeśli jestem za granicą. Rzadko bywam na basenach otwartych w Polsce. Zazwyczaj jest pochmurna pogoda, dlatego w Polsce preferuję znacznie baseny zamknięte. Ostatnio zaczęłam nie być zbytnio gadatliwa, jest to raczej na plus, wiem, kiedy co i jak powiedzieć, a nie mówić farmazony. Od długiego czasu nie daję się wyprowadzić z równowagi, można powiedzieć, że posiadam stoicki spokój. Jestem osobą wrażliwą, ale nie jak kiedyś - przewrażliwioną. Jestem bardziej pewna siebie i swoich dobrych decyzji.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze minecraft podoba mi się głównie to, że mogę korzystać z zakładki multiplayer, mogę w taki sposób łatwo komunikować się z ludźmi na CraftApple. Wiem, że w Minecraft na Survivalu mogę przeżywać niezapomniane przygody, te lepsze, jak np. zdobycie dużej ilości diamentów w danym dniu, jak i tych gorszych, np. zostacie zabitym przez @RealNegatiVver322 podczas, gdy jestem w diax secie 4/3, podarowanym przez mojego widza. Podoba mi się wszystko na survivalu CraftApple - Ekonomia, że dzięki niej nie jest zbyt łatwo, bo to w końcu survival - walka o przetrwanie. Oraz to, że czasem można wejść na tego Ocv i zbudować fajną zjeżdżalnie, dom z nieograniczonej ilości bloków. Ale koniec końców - i tak preferuję Survival.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Skontaktować się ze mną można poprzez:

♥Facebooka,
    ♥GG,
    ♥Snapchata,
    ♥Skype,
    ♥Forum oraz serwer.

Umotywowanie podania: Jestem pewna, że jeśli wybralibyście właśnie mnie jako osobę odpowiednią na stanowiska Pomocnika, niezawiedlibyście się, przesiaduje długo na serwerze, pomagam kiedy trzeba, dla własnej przyjemności oraz dlatego, że jestem starsza i mam duży staż na serwerze. Mogłabym pomagać późniejszym Pomocnikom, obeznać ich, doradzać.

Proszę o uchylenie punktu 6 paragrafu 9.

• Burak x 6
    • Zabawne x 4
    • Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się x 2
    • Lubię To x 1
    • Nie lubię x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    #1 Crytal, 28 Czerwiec 2018
    Ostatnio modyfikowano: 29 Czerwiec 2018
    Reklama
  2. vYori

vYori hiter kraftaple

Docenione treści:
    12
    Jestem na pomiędzy tak a nie.

• Nie lubię Nie lubię x 4
    • Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Crytal,
    Czy Ty myślisz, że jeśli przez jakiś [krótki] czas będziesz miła, normalna itd. to wszyscy zapomną o wszystkich szkodach, które zrobiłaś? Nie.
    Moim zdaniem w ogóle nie powinnaś być Pomocnikiem, kto wie co jeszcze możesz zrobić. Owszem, każdy powinien mieć szansę, ale niektórzy ją zmarnowali/marnują swoim zachowaniem (bez Pomocnika też).
    Jak chcesz, to sobie pomagaj, nikt Ci nie zabrania.

Na nie.

• Lubię To x 5
    • Zgadzam Się x 3
    • Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zabawne x 1
    • Lista
  4. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Cześć Crytal!

Chciałbym zacząć od argumentów potwierdzających twoje zaangażowanie w serwer.

Zaczynając, jeśli zdarzy mi się wejść na Survival, dosłownie zawsze Cię tam widuje. Twoja obecność na serwerze bardzo umila atmosferę.
    Zawsze jesteś pomocna i nigdy nie zachowałaś się nie w porządku. (Oczywiście z moich obserwacji)

Kolejnym argumentem jest twoja obecność nie tylko w grze jak i również na forum.
    Jestem przekonany, że jesteś tu już od dłuższego czasu co potwierdza również twoje podanie, które
    stwierdza, że grasz na serwerze już od dawna.

Jesteś naprawdę dyspozycyjną osobą. Da się z tobą skontaktować na wiele sposobów i to jest ważne...

Posiadasz również umiejętność współpracy z użytkownikami, co z resztą widać. ;)

Podsumowując, po dokładnym przeanalizowaniu twojego podania, moją powinnością jest stwierdzić, że będziesz świetną pomocniczką.
    Świetnie rozumiesz wszystkie obowiązki oraz komendy pomocnika. I również w pozytywnym znaczeniu zadziwiasz swoją osobą.

Życzę dużo szczęścia i mam nadzieję, że administracja serwera nie pogardzi tak świetną osobowością.

Jestem zdecydowanie na duże TAK!

*ShyPoudy ^^

• Burak x 4
    • Przyjazny x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Lista
  5. Vilembraw

Vilembraw Użytkownik

Docenione treści:
    35
    Paragraf 9 punkt 6 cie skresla.
    NA NIE!

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 6
    • Burak Burak x 2
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  6. Duszek

Duszek Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Według mnie powinnaś jeszcze z miesiąc poczekać i pokazać, że naprawdę się zmieniłaś, ale trzymam kciuki żeby się udało.

Neutralny

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  7. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Ja nie zmarnuję, w razie czego można łatwo usunąć kogoś ze stanowiska Pomocnika. Aczkolwiek nie będzie takiej sytuacji, o to nie musisz się martwić.

• Nie zgadzam się x 6
    • Burak x 3
    • Zgadzam Się x 2
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
    Reklama
  8. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Proszę Was! Crytal na Pomocnika? - "XDDD[...]"

Trudno się z tym w 100% nie zgodzić!

Jak dobrze sobie poszukamy oraz przypomnimy to tych Twoich przemian na lepszy było tysiące...

§ 13.2.
    Używanie niecenzuralnego słownictwa na czacie globalnym lub takiego, które może krzywdzić publicznie jakąś osobę będzie karane wyrzuceniem z serwera.
    a. Jeżeli Użytkownik nie poprawi w dalszym stopniu swojego zachowania. i. Członek Ekipy wymierza karę w postaci wyciszenia do 5h.

DODATKOWO ZJADŁAŚ TRZECIĄ KOMENDĘ, KTÓRĄ POSIADA POMOCNIK A BRZMI ONA /unmute [Nick]

Już nie raz pokazałaś Nam Swoją ciemną stronę. Liczne bany w sumie mówią samo za siebie. Jesteś słaba psychicznie, wybuchasz gniewem, nie potrafisz go opanować a to jest ogromny minus będąc Członkiem Ekipy. Potrzeba wyrozumiałości oraz cierpliwości wobec Gracza. Niestety nie mamy krótkiej pamięci i pamiętamy Twoje wybryki. Takie rzeczy wyrządzone przez Ciebie szybko w niepamięć nie odejdą ;). Można przymknąć te oko na tego jednego kicka, ale nie na kilka permów... Popatrzmy przykładowo jak się zachowałaś pod tym UB - https://craftapple.pl/forum/threads/ub-crytalv3.12873/.
    Po tym wszystkim trudno Cię obdarzyć zaufaniem, gdyż teraz jesteś miła a za 5 minut wyłapiesz kolejne permy.
    Przypomnijmy sobie np. sytuacje z prośbą o UB - przed nim byłaś milutka, pomocna. Kiedy okazało się, iż go nie dostałaś ponownie zaczęłaś łamać Regulamin.

Bez urazy, ale dla mnie takie osóbki powinny być skreślone permanentnie przy kandydaturze na Pomocnika.

Jestem na ogromne NIE!!!

Miejmy tylko nadzieję, iż zostanie tak na bardzoooooo długo mimo różnych losów jakie mogą się potoczyć w przyszłości.

Pozdrawiam cieplutko,
    V_A_P_E_R

• Lubię To x 6
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
  9. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Poprawiłam, bynajmniej nie robię kopiuj-wklej jak większość osób piszących Podania.
    A czy teraz odkąd mam UB złamałam w ogóle Regulamin? Nie. Poza tym, wszyscy pamiętamy również jak większość z Was mieszała mnie z błotem i nikt nie reagował, jak ty byś się czuł vaperze, gdyby to na Ciebie wszyscy naskakiwali, szykanowali i obrażali? Fakt, jestem coraz silniejszą mam psychikę, co jest dobre. Ale jak każdy człowiek mam też uczucia.

Permamentnie? Tylko dlatego, że patrzysz na przeszłość? Widać, że nie przeczytałeś do końca mojego Podania, tylko lecisz jak parę osób wpływowych odpowiedzieli [​IMG]. Napisałam również, że proszę o uchylenie punktu regulaminu.
    Zostanie. [​IMG]

I proszę, patrz po swojemu, sam wiesz jak mnie traktowałeś, i jak kiedyś reagowałam na to. A ludzie, którym się nie pomoże robią głupie rzeczy. Dużo takich ludzi jest na CraftApple. Nie chcę być skreślona permamentnie, chcę służyć CraftApple, wiem, że dobrze sobie poradzę, bo byłam w dwóch Administracjach. Wiem, jak to działa. Raz odeszłam, raz wyrzucili mnie z powodów prywatnych. Na serwerze byłam w 100% kulturalna. Na obu serwerach awansowałam. Na jednym z rangi młodszego moderatora na moderatora, na drugim - z Pomocnika na SuperPomocnika. Teraz szukałam serwera, na którym mogłabym się równie dobrze przysłużyć, od razu pomyślałam o CraftApple.

Proszę (gdybym się dostała do Ekipy) o "czas próbny" bycia Pomocnikiem, żebyście zobaczyli jak mi idzie w tej roli według Was, na pewno się nie zawiedziecie!

• Burak x 5
    • Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Użyteczne x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  10. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Hah! Crytal po raz siódmy mówi że się ''poprawi''!
    Zacznę od tego, że:
    Zapomniałaś o ./unmute, jednak się poprawiłaś jak ci V_A_P_E_R napisał.
    A czy nie powinnaś przeczytać podania 3 razy? Lub nawet więcej?
    To świadczy o tym, że podanie zostało napisane ''na kolanie''.
    Byłaś karana, i to wiele razy. Plus to, że za bardzo złe rzeczy.
    Jeśli popatrzeć na twoje wiadomości (Z maja np.) przeklinałaś na forum.
    Jeśli crytal składa podanie, to jutro złoży podanie Gepards Tak?
    To koniec mojej opinii, jestem na ogromne NIE.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  11. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Normalne jest to, że jeśli da się tempmute, to jest komenda /unmute. Podanie nie jest napisane na kolanie, widocznie nie znasz znaczenia tego sformułowania. Podanie napisane na kolanie = pisane na szybko, niestaranne. Jak widać, podanie bardzo ładne, jedne z dłuższych.
    Proszę o ss.
    Nie wiem, czy bronienie się przed falą hejtu oraz gnojenia mnie - nieudolne bronienie się, bo nikt ze mną w tym czasie nie był to bardzo zła rzecz. ;Pozdrawiam.

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  12. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Dużo nie będę pisać, bo wydaje mi się, że już wystarczająco napisali moi poprzednicy.

Ma
    m wrażenie, że mylisz dostanie Unbana z tym, że Ty go po prostu kupiłaś. DWA razy. Osoba z dwoma permami na koncie nie ma szans na zostanie Pomocnikiem. Cieszymy się, że się starasz, ale to, że pograsz miesiąc i będziesz grzeczna nic nie zmienia.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Zwycięzca x 9
    • Lubię To x 3
    • Zgadzam Się x 3
    • Przyjazny x 2
    • Pomocny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę