Dokładny nick w grze:datachaki Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:To zależy od mojego czasu wolnego.Czyli od 2 godzin do 4 godzin. Ile masz lat:Mam 12 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najwięcej czasu spędzam na serwerze survival. Jak długo grasz w Minecraft:W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na mc.craftapple.pl gram 5-6 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie,nigdy nie miałem tu bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem na innym serwerze podobną funkcje-moderatora. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Tak znam, /kick (nick). Dlaczego Ty: Ja,ponieważ,często pomagam różnym graczom na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 12 lat.Chodzę do V klasy.Poza grą w minecraft gram w piłkę nożną.Od dłuższego czasu więcej czasu wolnego spędzam na minecrafcie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Błedy chunk,otwieranie nowych drzwi i furtek na innych działkach. Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy:Blavck,Phantom_Screw,pat277,Marcinek7. Pomocnicy:GirlGamersPL. Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomocnik ma zgłaszć nowe błedy/bagi administracji oraz ma pomagać graczom.
Podanie mało rozpisane a te kolory rażą w oczy. Na serwie nie pomagasz a z Twojego zachowania można wywnioskować iż nie jesteś za bardzo ogarnięty. Jestem na NIE!
Jestem na N-I-E. Nie widuję Cie na serwerze, nie pomagasz. Nie udzielasz się na forum. Podanie bardzo krótkie. Pozdrawiam ProtectionZ
Nie widziałam cię jak pomagałeś na serwerze, pat277 i Marcinek7 to nie pomocnicy, podanie nie ładne i mało rospisane, jestem na nie.