Dokładny nick w grze: DezerPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Parę godzin w kratke razem tak 5h. lub więcej kiedy mam wolne. Ile masz lat: Mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Na creative. Jak długo grasz w Minecraft: Jakieś 4 lub 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym nicku parę dni. Kiedyś grałem 2 czy 3 miesiące wtedy, kiedy był tylko 1 serwer survival a Vice był bobikowski i ktoś jeszcze. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem swój serwer, byłem 2 razy moderatorem Sv**** i OwcaCraft (serwer padł). Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) Dlaczego Ty: No cóż, za bardzo nie różnię się od społeczności. Robiłbym to co do mnie należy, uczestniczyłbym w rozgrywce i polecał serwer innym graczom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Marcin, mam 14 lat. W minecrafta gram dla przyjemności. Lubie pomagać innym i być szczerym. Moim Hobby jest muzyka klasyczna. Gram na fortepianie od 5 lat i jestem uczniem Filharmonii. Na craftapple grałem kiedyś zrobiłem sobie miesięczną przerwę i zacząłem grać dalej na nicku DezerPL i jak widzę dużo się zmieniło. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, czasami na survivalu na spawnie podczas sprintu i skoku cofa mnie i paru innych o jakieś 3 pixele do tyłu. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, kshycho, Pearl, Viran123 Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pozdrawiam DezerPL