MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] DezerPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika DezerPL, 20 Grudzień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DezerPL

DezerPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: DezerPL

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Parę godzin w kratke razem tak 5h. lub więcej kiedy mam wolne.

Ile masz lat: Mam 14 lat.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Na creative.

Jak długo grasz w Minecraft: Jakieś 4 lub 5 lat.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym nicku parę dni. Kiedyś grałem 2 czy 3 miesiące wtedy, kiedy był tylko 1 serwer survival a Vice był bobikowski i ktoś jeszcze.

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem swój serwer, byłem 2 razy moderatorem Sv**** i OwcaCraft (serwer padł).

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick)

Dlaczego Ty: No cóż, za bardzo nie różnię się od społeczności. Robiłbym to co do mnie należy, uczestniczyłbym w rozgrywce i polecał serwer innym graczom.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Marcin, mam 14 lat. W minecrafta gram dla przyjemności. Lubie pomagać innym i być szczerym. Moim Hobby jest muzyka klasyczna. Gram na fortepianie od 5 lat i jestem uczniem Filharmonii. Na craftapple grałem kiedyś zrobiłem sobie miesięczną przerwę i zacząłem grać dalej na nicku DezerPL i jak widzę dużo się zmieniło.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, czasami na survivalu na spawnie podczas sprintu i skoku cofa mnie i paru innych o jakieś 3 pixele do tyłu.

Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, kshycho, Pearl, Viran123

Jakie obowiązki ma Pomocnik:

- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.

- Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.

- Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.

- Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.

- Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Pozdrawiam DezerPL

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę