Imię: Pieprznik Dokładny nick w grzeori350 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam godzine najbardziej na ocv Data urodzenia: 60.02.2014 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.12.2 2017 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nwm chyba od listopada? Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie mam Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie składałam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Atfosmerę Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: -Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu chatu, -Zgłaszanie wszelkich problemów/usterków/bugów do ViceAdministratora lub Administratora. -Niesienie pomocy Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uprawnienia pomocnika /kick [Nick] Powód - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera. /tempmute [Nick] POWÓD - Wycisza Gracza na dany czas. /unmute [Nick] - Zdejmuje wyciszenie Gracza. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałambym zostać pomocnikiem ponieważ lubie pomagać pomaganie jest proste Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Nie wiem Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, potwierdza to moje wcześniejszy udział Opisz swoją osobę Cześć jestem sonia czasami wkładam ciastko do dupy i nie wiem co znim zrobić jestem smieszna nazywają mnie ***. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowanie penisków! Określ swoją dyspozycyjność: W majkraft mozna mnie spotkać jutro Komunikatory, na których można ze mną porozmawiać to: *** Skype Umotywowanie podania: Mysle ze vaper opusci tą ekipe i bedzie wszyyyyyyystko okejjj dziekuje papa jutro mnie spotkacie na mjakraft