Dokładny nick w grze: DuxHell (premium) Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: srednio 3h Ile masz lat: 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w minecraft: 4 lata (staż informatyczny, potrafie pisac launchery, skrypty. Nie chwalac sie nie ma rzeczy nie mozliwych jak by trzeba bylo pomocy technicznej) Jak długo grasz na serwerze craftapple: 2 tyg? Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, mialem wlasne serwery o wlasnych skryptach na modach Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /mute, /kick, /tempban X gdzie X nie przekracza 2h (podalem przykladowe komendy ale tu jest tylko /kick wedlug forum co jest slabe) Dlaczego ty: Ponieważ mam wieloletnie doświadczenie i wiem jak się zachować w danej sytuacji Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem "logikiem", nie dzialam emocjonalnie tylko każdą sprawę analizuje po czym zatwierdzam na nią odpowiednie decyzje. Uczęszczam do liceum o kierunku Biologiczno-Chemicznym lecz moim hobby jest Informatyka ale Biologia i Chemia też (głównie ciekawostki). Umiem też dobrze organizować oczywiste sprawy takie jak eventy czy jakieś spotkania. Jak ktoś chce mnie poznać to mogę wejść na komunikator głosowy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie sprawdzałem ale moglbym sie tym zajac Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 <--- tutaj! Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 <--- tutaj! Jakie obowiązki ma CzatModerator: - Ogarniac czat (no chyba oczywiste -,-) - Pomagać graczom w potrzebie - Zglaszac problemy administracji - Wypowiadac sie na forum (bla bla)
Dobrze napisane, w sumie krótko grasz, ale może to i dobrze bo jeszcze nie wsiąkłeś w towarzystwo i byłbyś obiektywny. Na tak.
Nie znam nikogo kshycho gram tylko z 1 kolega ze szkoly więc masz 100 procentowa racje LadyGirl nie ma to jak bezpodstawna opinia... xd
Z mało Grasz ale podanie mi się spodobała, widać wkład tylko nie rozumiem tylko tego fragmentu ''/mute, /kick, /tempban X gdzie X nie przekracza 2h (podalem przykladowe komendy ale tu jest tylko /kick wedlug forum co jest slabe) '' na Tak
Chodzi o to ze na survivalu ChatMod moze tylko /kick z tego co widze na forum więc proponuje dodania /mute + /tempban (czasowy ban) na max 2 godziny
Dux, każdy ma prawo wypowiedziec sie bez uzasadnienia, a ty nie musisz na to odpowiadać Jestem na nie, zbyt mały staż czyni cię na pozycji straconej, nie udzielasz się na serwerze. Takie komendy otrzymasz po ewentualnym awansie na moderatora, czatmoderator ogarnia tylko czat.
DuxHell jestem na nie ponieważ strasznie mnie denerwujesz pytaniem się czy mam nether blooka ;d i co chwile ;d i czy dal bym ci ;d co chwile ;d