Imię : Kornel Dokładny nick w grze : Emster Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około 4 godz dziennie , a najchętniej przebywam na Creative Data urodzenia: 15.11.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: o ile się nie mylę to 2014 i 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: w okolicach grudnia 2016 i chyba była przerwa w lutym do kwietnia Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: raczej nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić nadmierną netykiete na CA itd... Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki : - Pomagać wyższym rangą typu : Moderator , Vice Administrator , Administrator w ogarnianiu Chatu - Zgłaszać bugi itp do Administracji - Udzielać pomoc graczom i wyjaśniać Działanie komend - Udzielać się na serwerze i na dyskusjach forum - Być dyspozycyjnym czyli wykonywać zadania wskazane przez ekipę lub administracje Komendy : /Kick np . /Kick Emster <powód> w skrócie wyrzuca danego gracza z serwera /Mute np . /Mute Emster <czas> Wycisza gracza na określony czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem ponieważ . Chce żeby CraftApple był lepszy , aby nasz serwer był spokojnym i bardzo fajnym miejscem gdzie gracze mogą się świetnie bawić . Dlatego chce móc go pilnować W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek użyje wspomagających komend w przypadku wyzwisk itd.. np Mute lub Kick . następnie poproszę obie strony o skończenie kłótni Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań : Nazywam się Kornel . Mieszkam w Dolnym śląsku dokładnie w Kowarach . Interesuje się sportem typu Piłka nożna . Lubię pomagać innym . Jestem miłą i wyrozumiałą osobą . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotów żeby przeciwstawić się temu co napotka mnie na serwerze Umotywowanie podania: Jestem pewien że poradzę sobie na tej funkcji i nikt na mnie się nie zawiedzie
Kornel! Na kilka rzeczy nie odpowiedziałeś i aki przykład jeszcze: Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum? Raczej nie Sory to nie jest odpowiedz godna POMOCNIKA Jestem na NIE
Witaj Kornelu, Podanie średnie, ale jak na Twój wiek to nawet przejdzie. W niektórych podpunktach zdania zaczynałeś z małej litery i nie dawałeś za nimi kropki. Minimalny błąd, ale psuje estetykę Podania. Pozwól, iż przeanalizuję poszczególne podpunkty: W jaki sposób? Wnioskując z tego co napisałeś chodziło Ci o to, iż... Czekaj, czytam to kilka razy i nie rozumiem. Tak skonstruowałeś zdanie(a), że trudno się domyśleć o co biega. A jak nie będą łamać regulaminu? W tym mógłbyś bardziej się postarać. Tu chodziło o to jak m.in. można się z Tobą można skontaktować. Nie przekonałeś mnie ;/. Co do zachowania i samego Pomagania nie jestem w stanie stwierdzić, ponieważ jeszcze Cię nie napotkałem. Dlatego oddalam się od głosu. Pozdrawiam RR
Witaj! Nie będę się tu rozgadywał, Pan Raper już wszystko wyjaśnił, w skrócie wyjął mi to z ust Podanie było by o wiele lepsze jakbyś się postarał Te zdania nie są rozbudowane Umotywowanie bardzo słabe, nie przekonałeś mnie Na NIE. Spróbuj za miesiąc
Witaj! Nie spotkałam Cię wcześniej, możliwe dlatego, że doszłam do tego serwera dziś dopiero, lecz mam zamiar udzielić się w sprawie tego pytania, ponieważ mam doświadczenie moderatora. MINUSY: Punkty nie są rozwinięte, Nie powiedziałeś o skontaktowaniu się z Tobą, Skoro napisałeś, kiedy jesteś na serwerze mogłeś dopisać godziny, w których możemy Cię znaleźć . Wiek - wg. mnie jest to minus, ponieważ nie wiem, czy poradziłbyś sobie z taką poważną i odpowiedzialną rolą jak Pomocnik. To wszystko w mojej sprawie, złóż podanie za miesiąc. Możliwe, że dasz radę i przekonasz mnie. Na razie jestem niestety na nie. Pozdrawiam, Celestia.
@up A no I mamy farta hueh Co do podania... Nie widzę jak gracz pomaga, no chyba że się mijamy. Narazie pozostanę NEUTRAL.
Witaj Kornel Wiek jak dla mnie dobry. Widuję Ciebie na serwerze. Niestety raz widziałam jak przeklinałeś. W niektórych punktach pisałeś z małej litery. Wygląda to nieestetycznie. Dalej nie będę się rozpisywać, ponieważ inni napisali resztę rzeczy. Pozdrawiam, JulaJula
Zostało to już napisane, lecz powtórzę drugi raz. Naucz się poprawnie składać zdania, popraw interpunkcje i ortografie, a później składaj podania, bo to co napisałeś to jedna wielka kupa. Pozdrawiam.
Wybacz, ale nie przyjmiemy w nasze szeregi osoby, której nie chciało się poświęcić choćby 5 minut na ogarnięcie swojego podania. Zapoznaj się z naszą społecznością, wpadnij pogadać na naszego TeamSpeaka i zacznij się udzielać. Udowodnij nam, że naprawdę lubisz pomagać. Znajdź czas na zapoznanie się z uprawnieniami i obowiązkami pomocnika, ze wzorem oraz z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.