MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie: Febux

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Febux, 26 Grudzień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Febux

Febux Użytkownik

Docenione treści:
    0
    .Nazywam się Piotr R
    .Mój nick to Febux
    .Ogólnie bardzo dużo czasu przebywam tylko na serverze Survival około 3-5h
    .06.04.2005 r.
    .Data rozpoczęcia gry w minecraft to około 2011 r. wersja 1.8
    .Na craftapple rozpocząłem grę w 2016 r miałem długą przerwę i wróciłem znowu
    .Byłem nie raz kick'owany z serwera za obrażanie np. za to że wyzywałem tych co reklamowali nie lubię takich rzeczy. Na Forum nie byłem karany
    .Nie posiadałem takiej rangi
    .Składałem , ale nie zostało przyjęte chyba z powodu braku informacji już dobrze nie pamiętam było to dawno
    .Uważam że na craftapple jest za mała mapa a duża jej część jest zajęta przez graczy którzy już nie grają
    .Pomocnik posiada uprawnienia kick'owania graczy z serwera oraz mutowania ich za np. przeklinanie
    .Dlatego że lubię pomagać innym i nie lubię jak nie ma np. moda a różni gracze przeklinają , flood'ują czy spamią na chat i nie ma kto ich wyciszyć
    .Po prostu uspokajając obie strony gdy to nie pomaga dałbym mute lub kick z servera
    .Mam takie umiejętności często pomagam różnym graczom obecnie nawet z sprzedawcą się zaprzyjaźniłem i mieszkam koło jego wioski w Minecraft
    .Jak już pisałem lubię pracować z innymi rozmawiać i co najważniejsze pomagać. Jestem dosyć wysoki w "miarę"
    chudy i dobrze się odżywiam. Często uspokajam ludzi na serwerze jak się kłócą. Ogólnie na serwerze bardzo dobrze się dogaduje z innymi jak też i w rzeczywistości . Nie lubię jak ktoś nie ustanie wyzywa i zaczyna kłótnie z innymi graczami. Jestem człowiekiem który uznaje przysłowie "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" dlatego często robie to samo człowiekowi co on mi.
    .Najbardziej w Minecraft podoba mi się że gra jest otwarta i pozwala na robienie tego co się chce i nie narzuca nam co mamy w danej chwili robić i pozwala robić co chcemy nie musimy jej przechodzić jak nie mamy na to ochoty
    .Mogę być na serwerze bardzo długo lecz mogę też gdzieś wyjechać w tedy by mnie nie było
    .Myślę że nadaje się na członka waszej ekipy dlatego że nie jestem jednym z tych co oszukują i są chamscy do innych ja potrafię wysłuchać innych i nie mam zamiaru się nie podporządkować proźbą innym i wymogą moderatorów,vice administratorów,administratorów i samym właścicielom

• Zabawne Zabawne x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #1 Febux, 26 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 26 Grudzień 2018
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Podanie bez wzoru.
    Wzór: https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/
    Ps. Zachowaj również odpowiedni Prefix ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania każe mi wątpić iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę