MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] FoxerGames

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika FoxerGames, 2 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FoxerGames

FoxerGames Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Filip
    Dokładny nick w grze: FoxerGamesPolska
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na tym serwerze przebywam najchętniej. Gram od 3 do max 5 godzin.
    Data urodzenia: 7 czerwca, 2005 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem w około 2012 roku, na wersjach 1.5.2 i 1.7.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 2014 r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie miałem żadnych kar.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przede wszystkim chciałbym wprowadzić zmiany w ludziach, aby się szanowali, nie wyzywali, i aby każdy szanował poglądy innych.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom w różnych sprawach (np. używanie komend), pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu, być aktywnym i uczestniczyć w życiu serwera (czyli nie olewać), zgłaszać błędy/usterki administracji no i najważniejsze, być dyspozycyjnym.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem, ponieważ na tym serwerze mam długi staż, lubię i przede wszystkim umiem pomagać innym graczom, nie wyzywam, nie przeklinam, zachowuję się kulturalnie, no i szanuję każdego, nie ważne, czy umie coś, czy nie.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zarówno jedną jak i drugą stronę pogodzę, powiem, że ten serwer nie jest od kłótni, że za to mogą być kary (jeżeli kłótnia narusza regulamin, chodzi mi o słowa w niej zawarte itp.) I ogółem złagodzę sytuację.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, według mnie bardzo dużą.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć, mam na imię Filip, chodzę do 6 klasy. Jestem wesołą osobą oraz oczywiście pożartować lubię. Mój charakter nie jest jakoś ostry, jestem miły, pomocny, oraz oddany swojej pracy. Bardzo szybko klimatyzuję się w nowym otoczeniu, zaprzyjaźniam się z ludźmi. Bardzo lubię sport, i tego typu rzeczy. Posiadam umiejętności komputerowe, jak i sprzętami z komputerem związanymi.
    Określ swoją dyspozycyjność: Mogę wykonywać wszystkie prace administracji/moderatorów (Na miarę swoich możliwości).
    Umotywowanie podania: Nic dodać, nic ująć. Jeżeli dostałbym tą rangę, zacząłbym działać od razu na serwerze. Na pewno nie zawiedlibyście się na mnie. Pozdrawiam

Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Podanie nie estetyczne, zerowa aktywność na forum, nie widziałem jak pomagasz.
    Nie zrozumiałeś pytania, chodzi o tryby np. survival
    W skrócie przestrzegali regulaminu.
    Na NIE.
    Ps. Jesteś miesiąc starszy ode mnie :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę