Imię: Filip Dokładny nick w grze: FoxerGamesPolska Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na tym serwerze przebywam najchętniej. Gram od 3 do max 5 godzin. Data urodzenia: 7 czerwca, 2005 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem w około 2012 roku, na wersjach 1.5.2 i 1.7.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 2014 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie miałem żadnych kar. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przede wszystkim chciałbym wprowadzić zmiany w ludziach, aby się szanowali, nie wyzywali, i aby każdy szanował poglądy innych. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom w różnych sprawach (np. używanie komend), pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu, być aktywnym i uczestniczyć w życiu serwera (czyli nie olewać), zgłaszać błędy/usterki administracji no i najważniejsze, być dyspozycyjnym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem, ponieważ na tym serwerze mam długi staż, lubię i przede wszystkim umiem pomagać innym graczom, nie wyzywam, nie przeklinam, zachowuję się kulturalnie, no i szanuję każdego, nie ważne, czy umie coś, czy nie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zarówno jedną jak i drugą stronę pogodzę, powiem, że ten serwer nie jest od kłótni, że za to mogą być kary (jeżeli kłótnia narusza regulamin, chodzi mi o słowa w niej zawarte itp.) I ogółem złagodzę sytuację. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, według mnie bardzo dużą. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć, mam na imię Filip, chodzę do 6 klasy. Jestem wesołą osobą oraz oczywiście pożartować lubię. Mój charakter nie jest jakoś ostry, jestem miły, pomocny, oraz oddany swojej pracy. Bardzo szybko klimatyzuję się w nowym otoczeniu, zaprzyjaźniam się z ludźmi. Bardzo lubię sport, i tego typu rzeczy. Posiadam umiejętności komputerowe, jak i sprzętami z komputerem związanymi. Określ swoją dyspozycyjność: Mogę wykonywać wszystkie prace administracji/moderatorów (Na miarę swoich możliwości). Umotywowanie podania: Nic dodać, nic ująć. Jeżeli dostałbym tą rangę, zacząłbym działać od razu na serwerze. Na pewno nie zawiedlibyście się na mnie. Pozdrawiam
Witaj! Podanie nie estetyczne, zerowa aktywność na forum, nie widziałem jak pomagasz. Nie zrozumiałeś pytania, chodzi o tryby np. survival W skrócie przestrzegali regulaminu. Na NIE. Ps. Jesteś miesiąc starszy ode mnie