Dokładny nick w grze: GacekPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:W weekendy 4-6, a od poniedziałku do piątku 4-5. Ile masz lat: Mam 12 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Survival. Jak długo grasz w Minecraft: Około 5-6 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około rok miesięcy. Czy miałeś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze:Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Tak /kick (nick). Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomagać graczą oraz Mod w ogarnianiu czatu. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Dawid, mieszkam w Stobnicy.Interesuję się:sportem,nauką,Informatyką W przyszłości chce zostać Informatykiem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? do tej pory nie zauważyłem żadnych. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX,Wioletta,ksychyho,adsone,MrAstar,Phantom_Screw, pat277,RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik musi pomagać graczą odpowadać na ich pytania pomagać Mod przy ogarnianiu czatu.
Jestem na NIE. -Sporo w tym podaniu niedociagniec: "Około rok miesięcy", co ja mam przez to rozumiec. -Wiek.
Masz bardzo mało lat do pełnienia takiej funkcji na serwerze. Według mnie podania powinni składać gracze którzy mają minimum 15 lat i wzwyż. Co do samego Podania muszę Ci przyznać, że nie ma tu takiego fragmentu który by mnie zaskoczył, a jednocześnie ucieszył. Jestem na Nie. Nie pisz już więcej Podań, dlatego, że Podanie będzie od razu odrzucone z racji małego wieku.