Dokładny nick w grze: GacekPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:W weekendy 4-6, a od poniedziałku do piątku 4-5. Ile masz lat: Mam 9 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Survival. Jak długo grasz w Minecraft: Około 4 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 9 miesięcy. Czy miałeś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze:Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Tak /kick (nick). Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomagać graczą oraz Mod w ogarnianiu czatu. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Dawid, mieszkam w Stobnicy.Interesuje się:sportem,nauką,Informatyką W przyszłości chce zostać Informatykię. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?o tej pory nie zauważyłem żadnych. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX,Wioletta,ksychyho,adsone,MrAstar,Phantom_Screw, pat277, Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik musi pomagać graczą odpowadać na ich pytania pomagać Mod przy ogarnianiu czatu. ------------------------------------ PS. Proszę o dokładne rozpatrzenie mojego podania. --------- [hr] Ta buzia to przypadek [hr] PS. ktoś wczoraj włamał się na moje konto [hr] Niewiem kto
Za młody jest, ale brawo za to, że przynajmniej jest szczery ! Moja opinia na nie. [hr] Ale twoja ortografia...
Czy mi się zdaje czy na 2 pytanie odpowiedź ode mnie wziąłeś ? Druga rzecz za te błędy ortograficzne to ja bym się wstydził to podanie nawet dać na forum. To jest po prostu żenada. Nie rozumiem cie. Jestem na NIE!