Dokładny nick w grze: Ganondorf Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Około 7 Godzin Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: około 1 Rok Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: około 3 Miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tu bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Jeszcze nie pełniłem podobnej funkcji na innym serwerze. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (Nick) - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty. Uwielbiam ten serwer i chcę go chronić przed spamerami, wulgarnymi graczami, itp. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Karol. Uwielbiam serwer Craftapple.pl. Kocham zwierzęta i nienawidzę przemocy. Dużo gram na tym serwerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Niestety nie znam żadnych błędów ani bugów na tym serwerze. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: Shoga, LikeThatBoss, stolenlegacy, Yumisiek, Puma_Poland, _Zielony_, lucklucky10, Ladavi. Moderatorzy: Marcinek7, Sune1984. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pomagać Moderatorom ogarniać czat i wykonywać polecenia wyznaczone przez Administratorów i ViceAdministratorów. Pomocnik musi też pomagać graczom w ich problemach i uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum. Pomocnik musi wykonywać dodatkowe polecenia wskazane przez Administracje.
Widze Cię pierwszy raz. Nie wiesz co to znaczy "Opisz siebie w kilku długich zdaniach"? Grasz 3 miesiace i nie znasz.. Omajgasz v; Na nie
Mała aktywność na forum, zdania bardzo krótkie, nie znasz żadnych bugów/błędów, jakoś nie pasujesz mi na to stanowisko tak wcześnie. Proponuję Ci pograć trochę więcej, zapoznać się z serwerem i złożyć podanie po odczekaniu miesiąca. Życzę powodzenia. Na NIE.