Dokładny nick w grze:Gerofil2006 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Około 2-3 lub więcej Ile masz lat:Mam 9 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Najwięcej czasu spędzam przy Creative a na Survivalu możecie mnie spotkać rzadko jak na Seablock Jak długo grasz w Minecraft:Od 2011 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na mc.craftapple.pl gram 1 dzień i nie wytrzymałem 1 miesiąca żeby napisać te podanie Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Bana tu nigdy nie miałem i kicka nie miałem bo jestem ogarnięty i mądry Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie popełniałem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je)omocnicy mają jedną komende czyli /kick nick powód ta komenda powoduje wykop gracza z serwera za Netykiete,Omijanie Cenzury i tak dalej Dlaczego Ty:Lubie pomagać graczom jestem miłym i sympatycznym dzieckiem. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazwam się Kacper mam 9 lat jestem miły i sympatyczny. Mieszkam w Białymstoku ale się wyprowadzamy. Lubie sam spędzać wolny czas i grać na komputerze. Lubie czasami wchodzić na YouTube i oglądać jakieś filmiki. Ale najbardziej lubie grać na mc.craftapple.pl Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Stawianie jednego bloku kilka razy Kopanie jednego bloku kilka razy Noteblock lewitujący sobie w powietrzu Wymień kilku członków ekipy:Modetatorzy ThreeEyedMaster,Marcinek7 i Sune1984 Pomocnicy shoga,LikeThatBoss,stolenlegacy,Yumisiek,Puma_Poland,_Zielony_ i iguspospolitus Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik ma pomagać graczom w potrzebie,dawać kicka kiedy ktoś wymówi cenzure,etykiete i tak dalej,jeszcze pomocnik ma zgłaszać reklame żeby gracza zbanowano Mam nadzieje że podanie ładnie napisane że zostane Pomocnikiem. Jak podanie zostanie zamknięte to tym się nie przejmuje. I jeszcze jedno trolem nie jestem! Pozdrawiam wrzystkich graczy!
Cały czas składasz podania z tego samego konta na forum, tylko zmieniasz nicki na mc... Nie. Minęły 2 dni od poprzedniego podania.
Skoro poprzednie podania które zostały napisane dosłownie w przeciągu kilku dni nie przeszły, to dlaczego to miałoby przejść ? Moim zdaniem, powinieneś zostać permamentnie zbanowany na forum.