Dokładny nick w grze: GirlGamersPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić 4-6h lub nie kiedy więcej. Ile masz lat: Mam 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na creative, ale nie kiedy wchodzę także na survival. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram dosyć długo prawdopodobnie ok. 2,5 roku. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple gram ok. 9 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałam tu bana, ani muta i kicka. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oczywiście kiedyś byłam Budowniczym,helperem,kidmodem i adminem. Niestety już nie jestem, ponieważ te serwery z różnych przyczyn przestały działać. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik posiada tylko jedną komendę /kick [nick] [powód]. Wyrzuca ona gracza z serwera. Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Uważam,że jestem osobą ogarniętą i odpowiednią na to stanowisko. Chciałabym pomóc administratorom jak i pomocnikom w utrzymaniu porządku na serwerze. Staram się pomagać graczom i na czacie i na msg. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Weronika, mam 15 lat.Bardzo lubię zwierzęta i mam w domu 2 koty i psa. Mieszkam w Małopolsce. Interesuję się muzyką, sportem [koszykówką i siatkówką], grami na komputer i konsole, zakupami i oglądaniem seriali.Nie jestem osobą bardzo idealną, ale myślę że jestem kulturalna, ogarnięta, spokojna i miła. Prawie w ogóle nie przeklinam. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie znam ich dużo ale kilka na pewno: -Przechodzenie koniem przez ściane -Bloki muzyczne w powietrzu -Kopanie jednego bloku kilka razy Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: -pat277 -reconnect, -ThreeEyedMaster, -Aikoo, Moderatorzy: -Phantom_Screw, -Puma_Poland. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi: -Pomagać administracji w ogarnięciu czatu. -Zgłaszać różne bugi,usterki i problemy do Admina lub ViceAdmina. -Pomagać graczom zarówno nowym jak i pozostałym. -Uczestniczyć w życiu serwera i forum. -Być dyspozycyjnym. Bardzo proszę o szczerą ocenę i pozdrawiam.
Jestem na Tak! -Pomaga na serwerze, -Ładne podanie, -Wiek odpowiedni, -Miła i sympatyczna osoba, - Zachowanie na serwerze wzorowe, - Ortografia i interpunkcja na bardzo dobrym poziomie. Nic dodać, nic ująć T--A--K!
Wszystko ładnie i pięknie. Dałabym Ci tak ale mam pewne wahania co do tego. A mianowicie między punktem "Opisz siebie w kliku długich zdaniach" z twojego podania i mojego jest spore podobieństwo, a moim zdaniem takie coś plagiat od razu przekreśla osobę z kandydatury na tę posadę. Chociaż, po dłuższym zastanowieniu dam Ci TAK To że podobne nie znaczy że skopiowane.
Dziękuje za opinie PS: Kirakishou przeczytałam twoje podanie jeszcze raz i [Opisz siebie w kilku zdaniach] jest podobne tylko w tym, że nazywam się Weronika i interesuję się muzyką. Nie jest skopiowane.
Jestem na Wielkie TAK Dużo czasu poświęca serwerowi. Codziennie gdy wchodze na Creative, widze ją. Pomaga graczom jak tylko może. Gra dość długo ale troche sobie zawyżyła date Posiada cechy którymi powinien charakteryzować się Pomocnik. Wiek odpowiedni. Podanie ładne, schludne, estetyczne. Przyjemnie je się czyta. Idealny materiał na Pomocnika [hr] Mała uwaga: Po przecinku stawia się 'spacje'.
Na tak zawsze gdy jestem na creative jesteś i ty Nawet byłaś na mojej ścianie sławy przez chwilę więc Tak
Uwaga podanie zostało bardzo lekko edytowane ponieważ : Viran123 - Nie jest już członkiem ekipy [więc musiałam go wykreślić] PS: Dzięki za opinie :*