Dokładny nick w grze: GirlGamersPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi w tygodniu mogę poświęcić około 3-5 godzin, a w dni wolne od szkoły około 4-6 godzin. Ile masz lat: Mam 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na creative, ale czasami wchodzę na survival. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram długo i nie zbyt liczę czas, ale coś około 2,5 roku. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram około 9 miesięcy, ale na samym początku gry nie pomagałam na czacie ale pomagam i się udzielam już teraz od około 3-4 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałam tu bana, ani kicka czy muta. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak z tego co pamiętam [bo było to trochę dawno] byłam: - Budowniczym na serwerze parkour - Helperem czyli pomocnikiem - KidModeratorem - Administratorem Niestety te serwery nie działają już z różnych przyczyn. Czy znasz komendy Pomocnika: Tak jest to komenda: /kick [nick] [powód] Powinno się ją używać z rozwagą. Dlaczego Ty: Uważam że jestem osobą ogarniętą [ inne osoby też tak myślą ]. Jestem spokojna, miła, zabawna ale potrafię do spraw podchodzić z powagą, nie chcę zostać pomocnikiem tylko dla ,, beki " jak nie które osoby. Uważam też, że przydał by się pomocnik na creativie, ponieważ odkąd Viran dostał degrada czy odszedł [ nie wnikam ] na crativie naprawdę brak pomocników, a ja myślę, że się nadaję. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika, mam 15 lat i mieszkam w Małopolsce. Jestem dobrą uczennicą w szkole bo [ nie chwaląc się ] mam samie 4,5 i 6. Jestem humanistką i bardzo lubię J.Polski i J.Angielski. Interesuję się bardzo sportem a m.i.n koszykówką, siatkówką i jeżdżę na zawody. Interesuję się także muzyką, oglądaniem seriali, zbieraniem autografów, zakupami i oczywiście grami. Jestem miłą i ogarniętą osobą. Mam dystans do siebie i nie przeklinam. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam ich dużo, ale kilka na pewno: - Koanie jednego bloku kilka razy [3-4] - Brak cuboidu na nowych drzwiach czyli np. brzozowych - Jak się puści fajerwerkę w wodzie to ona na chwile znika - Przechodzenie koniem przez ścianę - Widać bloki dzwiękowe w powietrzu Wymień kilku członków ekipy: ||Mod|| Puma_Poland ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ------------------------- ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien: # Pomagać ekipie i administracji w ogarnięci czatu czyli w spamie przeklinaniu ... # Zgłaszać problemy i bugi ViceAdministracji lub Administracji # Pomagać graczom [ zarówno nowym jak i tym co grają już długo] w problemach i komendach # Udzielać się na serwerze i na forum # Być dyspozycyjnym Bardzo przepraszam za jakieś błędy lub nie dociągnięcia.