MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] GirlGamersPL ^.^

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika GirlGamersPL, 6 Marzec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GirlGamersPL

GirlGamersPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: GirlGamersPL
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi w tygodniu mogę poświęcić około 3-5 godzin, a w dni wolne od szkoły około 4-6 godzin.
    Ile masz lat: Mam 15 lat.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na creative, ale czasami wchodzę na survival.
    Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram długo i nie zbyt liczę czas, ale coś około 2,5 roku.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram około 9 miesięcy, ale na samym początku gry nie pomagałam na czacie ale pomagam i się udzielam już teraz od około 3-4 miesięcy.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałam tu bana, ani kicka czy muta.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak z tego co pamiętam [bo było to trochę dawno] byłam:
    - Budowniczym na serwerze parkour
    - Helperem czyli pomocnikiem
    - KidModeratorem
    - Administratorem
    Niestety te serwery nie działają już z różnych przyczyn.
    Czy znasz komendy Pomocnika: Tak jest to komenda: /kick [nick] [powód]
    Powinno się ją używać z rozwagą.
    Dlaczego Ty: Uważam że jestem osobą ogarniętą [ inne osoby też tak myślą ]. Jestem spokojna, miła, zabawna ale potrafię do spraw podchodzić z powagą, nie chcę zostać pomocnikiem tylko dla ,, beki " jak nie które osoby. Uważam też, że przydał by się pomocnik na creativie, ponieważ odkąd Viran dostał degrada czy odszedł [ nie wnikam ] na crativie naprawdę brak pomocników, a ja myślę, że się nadaję.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika, mam 15 lat i mieszkam w Małopolsce. Jestem dobrą uczennicą w szkole bo [ nie chwaląc się ] mam samie 4,5 i 6. Jestem humanistką i bardzo lubię J.Polski i J.Angielski. Interesuję się bardzo sportem a m.i.n koszykówką, siatkówką i jeżdżę na zawody. Interesuję się także muzyką, oglądaniem seriali, zbieraniem autografów, zakupami i oczywiście grami. Jestem miłą i ogarniętą osobą. Mam dystans do siebie i nie przeklinam.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam ich dużo, ale kilka na pewno:
    - Koanie jednego bloku kilka razy [3-4]
    - Brak cuboidu na nowych drzwiach czyli np. brzozowych
    - Jak się puści fajerwerkę w wodzie to ona na chwile znika
    - Przechodzenie koniem przez ścianę
    - Widać bloki dzwiękowe w powietrzu
    Wymień kilku członków ekipy:
    ||Mod|| Puma_Poland
    ||Mod|| Bobikowski
    ||Mod|| Phantom_Screw
    ||Mod|| ThreeEyedMaster
    -------------------------
    ||Pomocnik|| Aikoo
    ||Pomocnik|| DejVoo
    ||Pomocnik|| pat277
    ||Pomocnik|| Nazilord24
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien:
    # Pomagać ekipie i administracji w ogarnięci czatu czyli w spamie przeklinaniu ...
    # Zgłaszać problemy i bugi ViceAdministracji lub Administracji
    # Pomagać graczom [ zarówno nowym jak i tym co grają już długo] w problemach i komendach
    # Udzielać się na serwerze i na forum
    # Być dyspozycyjnym

Bardzo przepraszam za jakieś błędy lub nie dociągnięcia. :cool:

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę