Imię: Nadia. Dokładny nick w grze: Goldeen. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najczęściej: W grze przebywam 2-4 godziny, najczęściej gram na Survival. Data urodzenia: Na świat przyszłam 11 sierpnia 2003 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w minecraft i wersja: Rozpoczęłam grę w minecraft pod koniec lipca 2015 roku, a wersja to 1.8.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę na Craftapple zaczęłam około pod koniec listopada 2016 roku (nie robiłam konta na forum). Czy kiedy kolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy nie byłam karana na Serwerze i także na Forum. Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple: Obecnie nie posiadam rangi PREMIUM. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zmienić zachowanie innych graczy iż to jest nie możliwe, chodzi mi o obrażanie innych i proszenie o dodanie do działki. Niektórzy gracze nie zdawają sobie z tego sprawy, że mogą ponieść konsekwencje. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: /kick [Nick] <powód> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [czas] <POWÓD> - Wycisza Gracza na określony czas. np /tempmute Kordik 5h Netykieta /unmute [Nick] - zdejmuje kare. /kick nick powód-wyrzuca gracza z serwera. np- /kick Kordik Netykieta Obowiązki: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ czasami gdy zajdzie jakiś konflikt pomiędzy graczami chce coś zrobić, ale oni myślą że ja nic im nie moge zrobić i oni zaczynają mnie wyzywać itp. Lubię pomagać graczom gdyż już to robię. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytam obojga graczy co się stało przejdę na rozmowę prywatną, spróbuje ich uspokoić a jeżeli to nie pomoże będe musiała się postawić komendą. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam tę umiejętność niektórzy gracze się na tym przekonali, oraz ekipa. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 zdań. Nazywam się Nadia, mieszkam w Stykowie. Ostatnio zaczęłam rysować realistyczne osoby, krajobrazy (Nawet nieźle mi to wychodzi). Moją ulubioną grą komputerową jest Fortnite i oczywiście Minecraft. Chodzę do 2 Gimnazjum, i od pewnego czasu zaczęłam interesować się historią. Jestem pomocna, miła (może to potwierdzić wielu graczy) myślę że przydam się w ekipie. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft podoba mi się to, że jest jak ,,prawdziwe życie" chodźby jest z sześcianów. Najlepiej gra mi się na serwerach Multiplayer. Określ swoją dyspozycyjność: Nie zawsze jestem dyspozycyjna, ponieważ jeżdżę w poniedziałki i środy na ćwiczenia. Lecz codziennie jestem na serwerze ale w poniedziałki i środy nie mogę grać od 17:30-19:00. Wolałabym gdybyśmy się porozumiewali przez pisanie a nie rozmowe telefoniczną itd.. (Tak mam ten sam problem co RoyalSteve). Umotywowanie podania: Myślę że się postarałam, chciałam spróbować iść na przód i reprezentować serwer. Dałam z siebie wszystko. Pozdrawiam Goldeen
Witaj. Widzę, że jako pierwszy mam zaszczyt zbombardow... znaczy ocenić [a właśnie że zbombardować.] twe podanie. Zacznynajmy - +Plusy: - Znasz uprawnienia jak i również obowiązki Pomocnika. - Nie karana, dobra rzecz. - Wiek -Minusy: - Słabe umotywowanie podania - Słabo rozbudowane zdania w punkcie "Opisz swoją osobę" Nie przekonałaś mnie. Aktualnie mocny NEUTRAL, powodzenia za miesiąc.
Witaj! Powiem krótko, jesteś miła, sympatyczna i wyrozumiała. Staż, wiek i aktywność wystarczy. Niedawno jak grałem, widziałem iż dajesz sobie radę, pomagasz. + Wiek + Staż + Ładne podanie + Pomagasz + Jesteś aktywna Na tak, powodzenia.
Cześć! Rzadko to robię, lecz zapadłem na bardzo ciężką chorobę i nie mam nic do robienia... Podanie Jest miłe dla oka, zdania są dobrze zbudowane, a ortografia jest lepsza od mojej. Widuję cię na serwerze, i widzę jak pomagasz. W ekipie jest około mało kobiet, a chciałbym żeby dołączyła do niej chociaż jedna kobieta/dziewczyna ( z którą bym się nie kłócił xd) Osobiście jestem na TAK Powodzenia!
Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.