Dokładny nick w grze: GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival, czasami seablock Jak długo grasz w Minecraft: 2 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: od 2. edycji Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak byłem czatmoderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód np. /kick GWkuba flood Dlaczego Ty: Uważam,że powinienem dostac rangę pomocnika ponieważ czasami ogarniam czat na serwerze,jestem pomocny udzielam odpowiedzi na wszystkie pytania( bez zadnej rangi) i pomagam czasami pomocnikom i mod-om, Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Jakub. Mam 15 lat. Interesują mnie komputery i jazda na rowerze.Bardzo lubię pomagać. Jestem ogarnięty Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przez sciany/ czasami gdy sie płynie łódką kickuje za fly, wiecej nie zauważyłem Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| Blavck (reconnect) ||Mod|| pat277 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Craftapple - Najlepsze Serwery Minecraft 1.8 | 1.8.1 - Prywatne wiadomości - Re: podanie+- Strona Główna Użytkownicy Kalendarz Pomoc -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Witaj ponownie na forum, Xavi. Panel Gracza Edytuj swój profil Wyloguj Się Wyszukiwarka Facebook - Konkursy, informacje Menu Podsumowanie Prywatne wiadomości Napisz wiadomość Odebrane Wysłane Szkice Usunięte Śledzenie wiadomości Edytuj foldery Twój profil Edytuj profil Zmień hasło Zmień e-mail Zmień awatar Zmień sygnaturę Edytuj opcje Inne Grupy użytkowników Znajomi i ignorowani Załączniki Zapisane szkice Subskrybowane wątki Subskrybowane działy Pokaż profil Re: podanie+- Odpowiedziano na tę wiadomość Dzisiaj, 11:28 AM Dzisiaj, 11:26 AM GWkuba Gracz Liczba postów: 21 Dołączył: Mar 2015 Reputacja: 2 Re: podanie+- Do: Xavi do mnie mówisz debilu?? :S PW Znajdź Zawartość Polub To Odpowiedz Dalej Usuń Powered By MyBB Partnerzy: Serwery Minecraft English (American) Polski Copyright © 2014 Craftapple.net Wszystkie prawa zastrzeżone W oparciu o MyCraft Theme Design Patrzcie co mi pisze GWkuba na PW . Jestem na nie [hr] GWkuba ssij kutasa którego masz zamiast mózgu
Jestem na nie, wnioskuję z tego co napisał Xavi, że nie nadajesz się na pomocnika Więc NIE Ortografia Po kropce stawiamy spacje i dużą literę Z twojego podania myślę, że Ty jesteś na 100% pewny, że dostaniesz tą rangę.
Jestem na wielkie NIE. • Ortografia. • Nie pomagasz. • Nie jesteś ogarnięty. • Czasami zdarza Ci się klnąć. • Obowiązki pomocnika skopiowane z poradnika. • Punkt wymień kilku członków ekipy skopiowany • Nie bierzesz udziału w rozmowach/dyskusjach na forum. • Podanie bardzo skromne, mało rozpisane. Kategoryczne NIE. Pozdrawiam i życze powodzenia za miesiąc. ~||Needenson|| Ps. W dziale pytania i problemy, w swoim wątku o temacie "Problem" napisałeś - '' Mam prośbe lukniecie na moje podanie" Co według mnie było żałosne.
Tak czytam i jakoś do mnie to nie przemawia.. Neutralny Pozdrawiam Kewin "shoga" @edit Na Nie Powody - nie powinieneś tylko jak już to nadajesz się na pomocnika. Pamiętaj nic na siłę.
mam dowody na xawi wyzywal mnie najpierw oto dowód: https://www.youtube.com/watch?v=hwhMh7mYfI4&feature=youtu.be [hr] dowód na to ze on zaczął
Jak zwykle znowu kłótnia pod podaniami. GWkuba pogodź się z opinią innych. Xavi nie wstawiaj całej strony (treści) tylko zrób małe ss i tutaj wstaw (w tym przypadku pm) Co do podania i zachowania na serwerze. Neutral. ~Pozdrawiam
Majka co do kropki jak już powiedziałem jak by każdy miał tak o robić ( hahah. No nie wierze ) to prawie nikt by nigdy admina nie dostał tu nie chodzi o kropki ... kropki możesz na kartce nawet napisać .. Ale co do podania myślałem że się przekonam ale no cóż .. Jestem na nie -Podanie mnie nie przekonało :/ -Po tym co zauważyłem co piszesz do tamtego kolesia to mogę uznać za zwykły spam i za to powinieneś być ukarany 1pkt. Karnym .
mrendriu a wbiles w mój link?? tam jest dowód ze on zaczął [hr] zobacz se tamto i wtedy oceniaj po "pozorach"
GWkuba ja sie nie chcę wtrącać ale... to co on napisał to zapraszał cie na serv lub coś. Wiesz co ja wgl pisze do kuzyna ?? Jak go do gier zapraszam ? jeśli ty o takie coś spamisz mu itp to już dla mnie sprawa jasna że ktoś nwm napisze do cb np: chcesz do ust ?? . Np to ... to co już go kickować będziesz ?? albo jakbyś miał możliwość to ban ? ehh na to się poprostu odpowiada spokojnie żeby nie było mu za miło że cie obraził ... on cie wyzwie to spytaj go czy mu ulżyło lub coś :/ bo jak kicki masz dawać za takie coś to proszę cie lepiej nie kickuj .. Tyle z mojej strony .
Nie chcę się wtrącać, ale podając link do tego filmu i nie zamazując ip tamtego serwera to stanowi reklame samą w sobie. Pozdrawiam
Jestem na Nie. Ponieważ: - Nie udzielasz się na czacie oraz nie udzielasz się na forum. - Wyzywasz graczy nie tylko na forum lecz też w grze na msg. - Podanie brzydkie. [size=large]
patryk kogo wyzywam? daj ss'y jak kogos wyzywam na msg po 2. Nie udzielam się na czacie?? pisze chyba najwiecej na czacie i pomagam a na formum nie chce mi sie wbijac tak jak napisales na podanie Vern prawie wogóle nie widac go na czacie i w grze a tak go zachwalasz ze jest aktywnym graczem