Dokładny nick w grze: hubert Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 3 godzin. Ile masz lat: Ja mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Na survivalu. Jak długo grasz w minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze minecraft gram ok. rok. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Tak, miałem tu jednego bana za nieumyślną reklamę serwera. Czy pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, chatmoda. Czy znasz komendy pomocnika (Wymień je.): Komendy pomocnika to /kick *nick* *powód* Dlaczego Ty: Jestem dość ogarnięty oraz znam dużo komend admina. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Hubert, mam 19 lat. Lubię sport. Mieszkałem w Lipnie lecz przeprowadziłem się do Poznania. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, *przechodzenie koniem przez ściany, latające music blocki. Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą Pomocnicy oraz Moderatorzy: Pomocnicy: GirlGamersPL, shoga, Marcinek7 Moderatorzy: Blavck (reconnect), Phantom_Screw, ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie graczom w ich problemach oraz wyjaśniać graczom działanie komend serwerowych dla graczy. Upominać czyli kickować za wulgaryzmy, flood, spam. Przede wszystkim być miłym dla graczy i dawać im jak najlepszy przykład.
Pamiętam go z serwera. On jest o wiele młodszy... Chyba nikt dorosły nie napisałby "włoncz" czy "mjejsca". Kiedyś zresztą pisał że ma 9 lat. I spami do tego.
Udzielę się, chociaż niekoniecznie chcę chronić składającego podanie. Chodzi o oceniających. Głównym zarzutem były błędy ortograficzne i nieestetyczne podanie. Ja się pytam: co ma piernik do wiatraka? Chcę zauważyć, że problemy z ortografią mają nie tylko dzieci, ale również dorośli borykający się z dysortografią, dysleksją, dysgrafią. Wcale nie robicie się inteligentniejsi, kiedy oceniacie kogoś po jego "mjeście". Jeśli chodzi o wygląd podania, jest zwyczajne, jeśli chodzi o faceta. Pogrubione, czerwone. Chce być widoczny. A jak to typowemu chłopakowi, nie chciało się bawić w zmienianie czcionek/kolorów/wielkości, etc. Poza tym, z gustem i wyczuciem smaku się nie dyskutuje, więc nie powinno to padać pod Waszą oceną. Jednym z głównym powodów rozpatrzenia podania powinna być jego zawartośc merytoryczna. Podający, według mnie, napisał sensowne, lakoniczne podanie. Pełne zdania i szyk wyrazów przemawiają za wiekiem większym, aniżeli większościowe 14-15 lat. Swoją drogą, mamy mało powodów do oceny merytoretycznej, ponieważ pytań jest mało i niewiele nam mówią o graczu. Może by tak zapytać o plany na przyszłość w grze... ? Najciękawsze budowle, które wyszły spod kilofa podającego...? Dlaczego w ogóle gra w Minecrafta... ? Dlaczego gra na tym serwerze... ? Dlaczego siedzi na Creative (może boi się mobów?), dlaczego na Survivalu (może nie potrafi budować i wykorzystywać nieograniczonej możliwości budowania na Creative). Wy mówicie NIE, ja mówię: przemyślcie pytania.
Jestem na N-I-E. Podanie nie schludne. Rażące w oczy, lubie takie kolory, ale nie przy czytaniu. Poza tym w podaniu pełno błedów, nie wierze, że masz 19 lat, bo robisz proste błedy ortograficzne.
❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧ ♊ ♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎---♎ ♊ ♊ ☾==Witaj drogi użytkowniku!==☽ ♊ ♊ ♦=====Twoje podanie=====♦♊ ♊ Najprawdopodobniej zostanie♊ ♊ Rozpatrzone negatywnie♊ ♊ Z kilku możliwych♊ ♊ ☛powodów☚♊ ♊♊♊♊♊♊♊ * Wygląd i treść podania [✎] * * Zbanowane konto [☠] * * Wiek [⌛] * * Zachowanie na serwerze [✌]* * Staż na serwerze [⌚]* * Udzielanie się na forum [✉]* * Łamanie regulaminu [☭]* * Równowaga ilości ludzi w ekipie [☯]* ♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊♊ ♊Sprawdź czy nie masz problemu z jakimś z wymienionych powodów i przeczytaj opinie innych graczy na temat twojego podania♊ Pamiętaj również, że następne podanie możesz złożyć dopiero za miesiąc pozdrawiamy. ❦♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒❧
bebeebbebebebebebbebebebebebbebebebebebebbebebebebebebebebebbebebebebebebebebebebebebebebebebebebebebebebebe