MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] ImProGieniek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ImProGieniek, 31 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ImProGieniek

ImProGieniek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze:ImProGieniek
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:nawet do 8h dziennie.
    Ile masz lat: 15
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: 3 Lata
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie pamiętam dokładnie ale wiem że grałem za czasów Waldemara, MrAstar,Rotmiszcz, Niegrałem przez długi czas gdyż kiedyś była ekipa( coś typu gildi) ale się rozpadła i zacząłem grać w CS:GO Teraz powróciłem na serwer.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:NIE
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kid Mod, Moderator
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./Kick (nick gracza) (powód)
    Dlaczego Ty:Lubie grać w Minecraft'a jestem sympatycznym człowiekiem i dosyć spokojnym. Potrafię wytłumaczyć graczom co mają robić.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Piotr interesuje się motoryzacją,naprawą samochodów, oraz jazdą na rowerze (BMX).Prowadzę aktywny tryb życia.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:przechodzenie konikiem przez ściany,na arenie często nie działa pvp, zmieniany skin często się nie zapisuje.
    Wymień kilku członków ekipy:Wioletta,Marcinek7,Sune1984.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu czatu,Zgłaszanie każdego problemu administracji,Pomaganie graczom (wyjaśnianie im komend, Tłumaczenie o co chodzi itd), Uczestniczyć aktywnie w życiu serwera(Na forum także), Wykonywać dodatkowe czynności podane przez administrację serwera.

Reklama
  2. MentosXD

MentosXD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK :)
    Bardzo ogarnięty gracz...
    Pomocny...
    Przyjacielski...
    Gra długo...
    Czuje, że zostanie on bardzo dobrym KidMod'em :)
    Pozdrawiam :)

3. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A takich wyzwisk w stronę moją jak i Infiego było wiecej... Prócz tego na czacie nie raz zachowujesz się nagannie dając zły przykład graczom. Nie pomagasz a po twojej ortografii (gure , muwie - mam ss) można wywnioskować iż masz nie więcej niż 12 lat. Podanie krótkie i nieestetyczne a czytając je w niektórych momentach skręcałam się ze śmiechu np.
    Patrząc na Twoją osobę jak i postawę do innych powiedziałabym bardziej nerwowy , złośliwy oraz arogancki...

A mojej opinii to każdy głupi powinien się domyśleć... NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę