Dokładny nick w grze:ImProGieniek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:nawet do 8h dziennie. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 Lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Nie pamiętam dokładnie ale wiem że grałem za czasów Waldemara, MrAstar,Rotmiszcz, Niegrałem przez długi czas gdyż kiedyś była ekipa( coś typu gildi) ale się rozpadła i zacząłem grać w CS:GO Teraz powróciłem na serwer. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Kid Mod, Moderator Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./Kick (nick gracza) (powód) Dlaczego Ty:Lubie grać w Minecraft'a jestem sympatycznym człowiekiem i dosyć spokojnym. Potrafię wytłumaczyć graczom co mają robić. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Piotr interesuje się motoryzacją,naprawą samochodów, oraz jazdą na rowerze (BMX).Prowadzę aktywny tryb życia. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?rzechodzenie konikiem przez ściany,na arenie często nie działa pvp, zmieniany skin często się nie zapisuje. Wymień kilku członków ekipy:Wioletta,Marcinek7,Sune1984. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu czatu,Zgłaszanie każdego problemu administracji,Pomaganie graczom (wyjaśnianie im komend, Tłumaczenie o co chodzi itd), Uczestniczyć aktywnie w życiu serwera(Na forum także), Wykonywać dodatkowe czynności podane przez administrację serwera.
Jestem na TAK Bardzo ogarnięty gracz... Pomocny... Przyjacielski... Gra długo... Czuje, że zostanie on bardzo dobrym KidMod'em Pozdrawiam
A takich wyzwisk w stronę moją jak i Infiego było wiecej... Prócz tego na czacie nie raz zachowujesz się nagannie dając zły przykład graczom. Nie pomagasz a po twojej ortografii (gure , muwie - mam ss) można wywnioskować iż masz nie więcej niż 12 lat. Podanie krótkie i nieestetyczne a czytając je w niektórych momentach skręcałam się ze śmiechu np. Patrząc na Twoją osobę jak i postawę do innych powiedziałabym bardziej nerwowy , złośliwy oraz arogancki... A mojej opinii to każdy głupi powinien się domyśleć... NIE