Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Inevara Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Czas spędzany przeze mnie na Craftapple Network to z reguły od pół do dwóch godzin, mniej więcej po równo na obu trybach. Data urodzenia: 20 grudnia 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Końcówka 2012 roku, wersja 1.2.3. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około godziny 2:05 w nocy z 10 na 11 lipca 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jednorazowo zbanowano mnie za nieumyślną reklamę. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Osobiście przeszkadza mi to, że po łączeniu działek na płaskim creative zostają takie dziwne światła bez źródła. Dobrze byłoby też stworzyć oficjalny serwer Dlscord Craftapple, jako że ten komunikator jest przystępniejszy i ostatnio popularniejszy od TS3, ale regulamin to regulamin. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik powinien pilnować porządku na chat, przede wszystkim pod kątem naruszeń Regulaminu, podczas egzekwowania ewentualnych kar zbierać dowody przewinień. Pomocnikowi przystoi też być szerzej dyspozycyjnym dla wyżej postawionych w hierarchii E&A osób i dla Graczy w kwestii udzielania pomocy. Poza tym Pomocnika bardziej niż zwykłych Graczy dotyczą zasady i obowiązki zawarte w Regulaminie- w tym przypadku warto zwrócić uwagę na takie przypadku jak zgłaszanie naruszeń Regulaminu, z którymi Pomocnik nie może sobie sam należycie poradzić, czy informowanie Administracji o wszelkich błędach na serwerze. Do uprawnień Pomocnika zalicza się wyłączenie poza zabezpieczenia cenzury i blokady caps lock oraz dostęp do komend /kick <nick> [powód] (wykopuje Gracza), /tempmute <nick> <czas trwania> [powód] (wycisza Gracza) i /unmute (komenda przeciwna do /tempmute). Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Przede wszystkim dlatego, że jest to dla mnie możliwość zrobienia czegoś sensownego z większością czasu spędzanego na serwerze. W chwili obecnej moja aktywność to w dużej części stanie w miejscu, skakanie po spawn/nadających się do tego miejscach, na survivalu bawienie się elytrą, połączone z obserwacją i uczestniczeniem w konwersacjach na chat. Teoretycznie można powiedzieć, że wystarczy tyle członków Ekipy, ile jest obecnie, ale w praktyce zawsze może się zdarzyć, że w danym czasie nikogo nie będzie. Moje dołączenie do Ekipy mogłoby zwiększyć skuteczność środków zapobiegających zakłócaniu spokojnego funkcjonowania Graczy oraz samo to funkcjonowanie poprawić. Jest też to, że niektórzy nie lubią "nowej Ekipy", może sobie przypomną, jacy byli "starzy" członkowie. Może jakaś poprawa nastrojów wśród graczy? Różnie to bywa. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: "Plan poczyniony to plan zaprzepaszczony"- w myśl tego cytatu po prostu przyłączę się w odpowiedni sposób do konfliktu tak, żeby go łatwo zażegnać. Bo to działa. Po prostu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Doświadczenia z życia prawdziwego i wirtualnego mówią mi, że tak. Opisz swoją osobę: Z uwagi na pierwsze cztery punkty podania nie widzę konieczności powtarzania swoich danych osobowych, więc je ominę. Osobiście uważam się za osobę niższego sortu, coś w rodzaju podczłowieka (ale bez przesady). Nie uważam, żeby to było szczególnie złe- lepiej tak, niż się wywyższać. Niemniej jednak inni ludzie przypisują mi cechy takie jak inteligencja, dobra pamięć czy cierpliwość. Może mają rację, może nie. Różne sytuacje dają różne rezultaty. W wolnym czasie słucham różnego rodzaju muzyczki, gram w gry komputerowe takie jak League of Legends czy Warframe (o klockach raczej nie trzeba wspominać). ochrzaniam kota i przeglądam memy. Dużo memów. Może za dużo, ale przynajmniej znam kulturę internetu. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwości budowania różnych ciekawych rzeczy i interakcji z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować codziennie głównie w godzinach popołudniowych, wieczornych i nocnych poprzez prywatne wiadomości na tym forum, komunikację w grze, Dlscord i fejzbuka (niestety). Dokładna dyspozycyjność w czasie zależy od konkretnych planów na dany moment, odnośnie których nie mam stałego harmonogramu. Umotywowanie podania: Mam doświadczenie w różnych dziedzinach kontaktów międzyludzkich, umiem radzić sobie z ludźmi, znam regulamin i potrafię zastosować zasady w nim zawarte, a do tego przez około rok sprawowałem tutaj funkcje Pomocnika i Moderatora. Myślę, że tego typu osoba może stanowić odpowiednie wsparcie jako część Ekipy. Proszę o uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. Regulaminu Craftapple Network. A tutaj muzyczka, przy której to się pisało:
Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a Wyniki zostaną podane za jakiś czas*.
Formalnie rezygnacja opiekuna ThreeEyedMaster nastąpiła 1 kwietnia o godzinie 0:45. Podanie pojawiło się o godzinie 15:45. Formalnie rezygnacja Ladavi, zlecającego przeprowadzenie głosowania nastąpiła 2 kwietnia 11 minut po północy. Zlecenie głosowania pojawiło się o godzinie 16:02 w Poniedziałek, przed formalną rezygnacją. Pozostaje do wyjaśnienia dokładny czas awansu V_A_P_E_R na ViceAdministratora. @ThreeEyedMaster Szczerze mam lekki mętlik w głowie
Można by uznać, iż podanie czeka na głosowanie ekipy w składzie z 31 Marca, a to oznacza że wisiałoby tak długo, aż taki skład odda głos