Joł. Zanim zaczniemy, chciałbym prosić wszystkie osoby, które nie znają znaczenia fikcji literackiej o chyże czmychanie stąd. A całą resztę serdecznie jak Pan Jezus zapraszam na seans. Imię: Zahred Dokładny nick w grze: Wladca_much123XD. A nie, tutaj Inevara. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywałbym więcej i gdziekolwiek, gdyby serwer był otwarty. Data urodzenia: Przez eony tyle tego było, że kto by spamiętał. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grudzień 2009, indev 0.31. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gdzieś latem 2013. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Za moją sprawą upadały imperia, kajały się przede mną całe cywilizacje. Nie boję się kary wymierzonej przez marny pył w oczach Wiecznych. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Ano. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Możliwe. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Włączyć serwer. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Czekaj, myślałem że to na starszego moderatora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Żeby zobaczyć chociaż jedną osobę w zakładce ze starszymi moderatorami. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ja nie załagodzę, ale mój topór zna język uniwersalny dla ludzi wszystkich epok. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Parę powstań się prowadziło... Opisz swoją osobę: Na początku były larwy, pełzające wewnątrz nagiej czaszki. Grube, oślizgłe, niemalże półprzezroczyste robaki poruszały się krótkimi, spazmatycznymi ruchami, kawałek po kawałku przesuwając się po pokrytym cieniutką warstewką skóry czerepie. Każdy z nich zostawiał po sobie ślad lepkiego śluzu, błyskawicznie schnącego i zastygającego w skwarze popołudnia. Nad cuchnącym trupem kłębiły się setki, tysiące spasionych robacznic. Gorące od słońca, falujące powietrze pełne było bzyczącego szumu, nierównego, wznoszącego się i opadającego. Co rusz któraś z much lądowała, przychylała odwłok i pracowicie składała coraz to nowe jajeczka w osłoniętych od palącego słońca zakamarkach odchodzącej od kości skóry. Tak to się zaczęło, resztę dopowiedzcie sobie sami. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Że można hodować owieczki. Określ swoją dyspozycyjność: Panie, ja mam czasu od diabła i ciut, ciut. Umotywowanie podania: Szczęśliwego nowego roku i dekady, mordeczki.
Jako iż serwer jest Wyłaczony juz dłużej niz 6 miesiecy, Moim zdaniem vaper/infi powinni automatycznie odrzucic podanie.