[Podanie] Karolina1999 Dokładny nick w grze:Karolina1999 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Jesli bede miala czas to tak 2-4 godziny Ile masz lat:16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:creative Jak długo grasz w Minecraft: Od 6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak moderatora na serwerze ktory juz nie istnieje ale ez helpera Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick Dlaczego Ty:Wielokrotnie pełniłam taką funkcje na innych serwerach, mam doświadczenie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imie Karolina mieszkam w Warszawie i chodze do liceum.uwielbiam grac w pilke rodzice mowia mi ze pilka to nie jest sport dla dziewczyn ale i tak gram. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak czasami glowy sie nie wczytuja i skiny ktore sie zmienia Wymień kilku członków ekipyomocnicy to shoga, ProtectionZ,LikeThatBoss,Yumi Moderatorzy ThreeEyedMaster Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik pomaga innym graczom tumaczy jak dzialaja komendy.
Na NIE. Podanie mało rozpisane, obowiązki Pomocnika nie wystarczające, a na CraftApple na pewno nie grasz 2 lata.
Podobne podanie z poprawionymi błędami ! Nie podobne??? Tylko, że błędy poprawione? Tak samo spamicie na creativie, aby zobaczyć podanie ... Jestem na nie. Nie pomagasz podanie, nie ładne etc ...