MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Kasianinja

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika kasianinja, 22 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Imię: Kasia

Dokładny nick w grze: kasianinja

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2 do 5 godzin najchętniej na creative

Data urodzenia: 9/11/2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: to było dwa lata temu na wersji chyba 1.6.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:to było dwa lata lub rok temu ale zakłdam że rok temu

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak,nie pamiętam za co,strasznie tego żałuje.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chce zmieniać kocham ten server taki jaki jest ;-;

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

uprawnienia
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Obowiązki
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym pomagać graczom,poprostu lubie to robic (czasami) udaje mi się to.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:rzecz jasna zapytam czemu sie kłucą i jaki jest ich problem.załagodze ich żeby nie używali wulgarnych słów którymi siebie wyzywają.
    załatwie problem powiem żeby sie więcej nie kłócili.Wysłucham też swiatków ale to nic nie da poniewasz mogą byc oni nastawieni że tak to ujmę. winnemu dam odpowiednią kare jesli będzie trzeba.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

Hej.Mam na imie Kasia. mam 17 lat.mieszkam w szczecinie.Interesuje sie sportem oraz informatyką.Moimi ulubionymi przedmiotami szkolnymi są:Matematyka,W-F (to chyba prawie wszyscy lubią xD),Plastyka i zajęcia komputerowe.Jestem zabawną osobą czyli tak zwanym "Smieszkiem klasowym" xD.Czasami miewam smutne chwile czasami radosne czasami bywam smutna a czasami radosna czy wesoła.jestem dobrym człowiekiem uwielbiam pomagać innym.

Określ swoją dyspozycyjność:Można sie ze mną skontaktowac poprzez Skype (kasianinja),Forum gry lub przez samą grę

Umotywowanie podania: Mysle że mi sie uda, ze względu na jeden ban , no cóż TheBonnie też miał bana i mu sie udało to czemu miało by mi sie nie udać jak już mówiłam bardzo tego żałuje.trzymam kciuki za was za serwer i za mnie XD
    [hr]
    zagalopowałam sie zerami i zamiast 2001 napisałam 2000 ;-;
    [hr]
    zagalopowałam sie zerami i zamiast 2000 napisalam 2001 ale 17 lat mam według mamy xd

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Nie pamiętasz czy nie chcesz się --> do tego <-- przyznać?

Pomagać można bez rangi.

To, że jemu się udało nie znaczy, że każdemu się uda.

+ Czasem widuję Ciebie na serwerze.
    - Nie pomagasz graczom.
    - Aktywność na forum.
    - Kłamstwo z wiekiem.

Jestem na NIE.

@kasianinja; Ale chyba wypadało sprawdzić. ;)

3. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Nie że cos ale ja zapomniałam za co dostałam bana bo kazdemu sie zdarza nie ? jestesmy tylko ludzmi a nie że niby nie chce sie do czegos przyznac czy cos

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    To może napisz rezygnację? =D

Kolejne przyzwoicie napisane podanie. Przyjęto ostatnio kilka osób i szczerze nie wypowiadałem się bo byłem pewien ich odrzucenia (w większości). Wyobraź sobie więc jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że mamy nowych pomocników. Moim zdaniem ktoś taki jak Ty powinien mieć swoją szansę w ekipie serwera (szczególnie patrząc przez pryzmat ostatnio zaakceptowanych podań).

A i nie przejmuj się zbytnio aktywnością na forum (niektórzy moderatorzy mają niewiele większą aktywność), ani większością hejtów pod podaniem (większość z nich jest wypisywana z przyzwyczajenia).

5. Zawodowiec

Zawodowiec Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Kasiu,

Twoje podanie zostanie odrzucone jako, iż nie odczekałaś miesiąca od ubiegłego.
    Powodzenia za miesiąc.

6. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Bez mowy wstępnej, do rzeczy.

Creative powiadasz? dobrze się składa, bo akurat lampie tam pół swojego życia, a widzę cię na serwerze od.. Dzisiaj (dnia którego to piszę). Nie widzę żadnej pomocy z twojej strony.

Aktywność na forum najlepsza nie jest.

Miałaś Bana, ale takich rzeczy akurat nie liczę.

Pan wyżej podał też argument wagi najcięższej, czyli że od ostatniego podania nie minął miesiąc, co oznacza, że podanie do odrzucenia.

Wiele ludzi daje ci szansę bo ostatnio 3 nowych przyjęli, jednak ja ci tej szansy nie dam, bo wiem jak równie szybko potem taki osoby wylatują z ekipy.

Nie

7. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jest na nie. Kandydat zachowuje się wręcz "dziecinnie", nie pomaga, ani się wcześniej nie udzielał na czacie.

Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Kłamstwo z wiekiem;
    Aktywność na forum zerowa;
    Brak zaangażowania w życie serwera;
    Brak pomocy graczom;
    Nie odczekany miesiąc od poprzedniego podania;

Następnym razem zastanów się czy rzeczywiście chcesz dołączyć do ekipy, czy masz na to czas, a także czy spełniasz wszystkie kryteria.

9. Cookieninka

Cookieninka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:to było dwa lata lub rok temu ale zakłdam że rok temu
    [/quote]

Zdecyduj się w końcu ile temu.

Jak można nie pamiętać za co?

Najpierw polecam zapoznać się z REGULAMINEM ORAZ OBOWIĄZKAMI POMOCNIKA a dopiero później pisać podanie. Jeżeli masz ,,Kopiować i Wklejać" to pokazujesz, że nie znasz najważniejszych punktów.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym pomagać graczom,poprostu lubie to robic (czasami) udaje mi się to.
    Nie mów o TheBonnie, ponieważ on co prawda może miał kiedyś bana, ale to naprawił. Ty ani się nie udzielasz na forum ani nie pomagasz. Codziennie bywam na Creative, i nie widzę cię abyś pomagała czy się udzielała. Kiedyś owszem cię widziałam. Ale to może z 2 razy. Poza tym nie kłam, że nie pamiętasz za co zostałaś zbanowana, ponieważ takich rzeczy się nie zapomina.

+ Wiek
    + Widać że masz dobre chęci

- Byłaś karana,
    - Nie zmotywowałaś mnie do przyznania ci tej rangi,
    - słaba aktywność na forum,
    - nie pomagasz.

CookieNinka c:

10. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    jeden-, drugi-,trzeci-, masz tyle minusów że nie chce mi się ich wypisywać!
    nie no wypisze:
    - zachowanie nie jest na poziomie wieku
    - zerowa aktywność na forum
    - podanie nieestetyczne
    - nie odczekałaś 30 dni od poprzedniego podania
    - błędy ortograficzne np. przed kropką nie ma spacji a po kropce jest, tak samo z: np.:
    Mam na imię Daniel.[SPACJA]Chodzę do szóstej klasy.

Jestem na wielkie NIE

Powodzenia za miesiąc :)

11. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    § 9. Ekipa i Administracja

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę