Imię: Paulina Dokładny nick w grze: Kemka Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Często siedzę na survivalu, czasem na creative, również czekam na skywarsa który niebawem zagości w craftapple. Data urodzenia: 2001.06.15 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam raczej grać w minecrafta kiedy wyszła wersja 1.7.x, a dalej wiadomo: domki z dirtu. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Raczej gdzieś rok 2014, lecz nie jestem na 100% pewna. Był to raczej lipiec. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chyba nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy /mute *nick* (wycisza gracza) na np: 3 min, 4dni. itp. /kick *nick* (służy do wyrzucania graczy z serwera) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ często widzę różne konflikty, chciała bym im pomóc: lecz niestety nie mogę. Pomagać również adminom, tym chciała bym im podziękować za to. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście nie odpowiadam wulgaryzmem, będę wtedy taka jak on, przecież można to rozwiązać spokojnie, pójściem na kompromis który będzie pasować obu stronom. Kiedy gracz niestety nie będzie z nami współpracował, po wielu ostrzeżeniach będzie niestety kick, lub wyciszenie. Zależy od sytuacji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mieszkam niedaleko serca Polski. Jestem dobra w języku Polskim, więc błędy będą rzadko. Oczywiście jak na początku napisałam mam na imię Paulina. Wkrótce będę miała 15 lat, czekam na to z niecierpliwością. Do grania w minecrafta zachęcił mnie mój kolega, teraz minecraft jest oderwaniem od świata. Przepraszam, jeśli nie stawiam przecinków; czasami wypada mi to z głowy. Określ swoją dyspozycyjność: 3-5 godzin, czasami więcej Umotywowanie podania: Było by mi bardzo miło, kiedy podanie zostało by zaakceptowane.
"Jestem dobra w języku Polskim" Nie, po prostu nie. Chyba nie słyszałaś o szyku w zdaniach. Nie odpowiedziałaś na wszystkie pytania. Ilu jeszcze znajomych ToyMangle będzie składać podania? xD
"Wkrótce będę miała 15 lat, czekam na to z niecierpliwością. Do grania w minecrafta zachęcił mnie mój kolega, teraz minecraft jest oderwaniem od świata." - Aha "Przepraszam, jeśli nie stawiam przecinków; czasami wypada mi to z głowy." - Fajnie opisanie siebie "Oczywiście nie odpowiadam wulgaryzmem, będę wtedy taka jak on" - On? Czyli kto? "Data urodzenia: 2001.06.15" "Wkrótce będę miała 15 lat," - Eee? Rocznik 2001 już ukończyło 15 lat dla twojej wiadomości. Czyżby podwyższasz sobie wiek?
Hejka, Kemka :> Zjawiłem się tutaj po to, aby wytknąć Ci twoje błędy oraz zalety! Zaczynajmy! Na start powiem, że Twoje podanie zlewa się z sobą i trudno się to czyta. Popraw to. Cieszę się, że tyle osób nie może doczekać się SkyWars'ów! Na serwerze Cię widać co jest dużym plusem dla Twojego podania. Dobrze, że uwzględniłaś to, że nie jesteś w 100% pewna ale mogłaś chociaż się trooochę wysilić i spróbować przynajmniej określić w jakim miesiącu przybyłaś na CA. Bo jak mówi pytanie - PRZYBLIŻONA DATA. Jego obowiązkiem nie jest jedynie używanie komend. Poczytaj sobie trochę o komendach i zadaniach pomocnika tutaj Opisz dokładne zastosowanie komendy /mute, bo na serwerze nie wpiszesz samego /mute gracz. Trzeba jeszcze dopisać na jaką ilość czasu np. 5d, 50m czy 6h, popraw to. A teraz kilka uwag ode mnie: -Nie udzielasz się na forum, -Nie pomagasz zbyt często graczom, Sorki memorki ale muszę Ci powiedzieć NIE.
Kemka nie masz poczucia czasu ? i nawet nie wiesz że skończyłaś 15 lat ? iksde. Poza tym podanie się zlewa i jest napisane na szybko (moim zdaniem). Jestem na NIE
Dlaczego nie odpowiedziałaś jakie obowiązki posiada pomocnik? "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chyba nic" - To nie jest poprawna odpowiedź! "Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak." - Dlaczego nie rozwinęłaś tego podpunktu? Niestety moja ocena to NIE W czym możesz się poprawić: -Dokładnie przeczytaj obowiązki pomocnika, -Pograj jeszcze miesiąc i daj się poznać, -Odpowiadaj pełnymi rozbudowanymi zdaniami, -Na Creative nie widziałem Cię ani razu, więc popraw aktywność i na serwerze i na forum! Postaraj się spełnić wymagania wypisane na górze i napisz podanie za miesiąc.
Witaj, Nie widzę byś pomagała, nieudzielasz się. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.